- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- VoLTE/VoWiFi
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #18907 üzenetére
Írtam: kihívásban. :-) A herohoz még kevés a cuccom, meg én is kevés vagyok. Egyébként pont úgy van, ahogy mondod. A jó cuccok Gila, meg skilles, vagy olyan maxosak, hogy 1 kék, 1 piros, 1 sárga, hogy semmire ne legyen jó. Mondjuk a kéket vagy a sárgát eltekernéd pirosba, de bárhogy választasz, marad valami hülye kék vagy sárga. Olyan, mintha valami algoritmus melózna azon, hogy lehetne a legszarabbat kidobni.
Az első 40es zsákomat használom, ami LMGs, köll a halálnak. Egyszerűen nem esik semmi használható. Van egy kesztyűm meg egy térdvédőm, mind a kettőn a CHC van tekerve, 4,2 meg 4,9. szerinted esik bármilyen kesztyű vagy térdvédő, amin nagyobb van? :D
-
aktív tag
Amúgy a múltkor, mikor a CHC-ről beszéltünk (itt) akkor én azt mondtam, hogy érzésre arányaiban több krites lövés van, mint a CHC értéke. Na azóta megnéztem a küldik kiértékelésében, szinte tizedre annyi a krit, mint a CHC. Szóval akkor - ahogy írtam - ez inkább CHR. És emiatt valóban arányosítani kell a sima sebzéshez képest.
-
regener
veterán
Én úgy tudom hogy csak a bossok lootja skáláz, sem a dobozok, sem pedig a mobok lootja nem.
Az 5 nehezítés pedig csak a küldetés XP-t növeli, loot minőséget nem.Erre kiemelte a múltkor az SOTG-ben Hamish hogy ha valaki lilát kap bossból Challange vagy afelett az küldjön nekik képet és leírást hogy melyik boss volt. (Mert nem lehetne)
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- Robotporszívók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Automata kávégépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...