Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • COLBrattShaw

    csendes tag

    válasz }{3@Đ$}{0ot #9084 üzenetére

    Koszi ;) Jahh, tutira, szerintem 38-39 lehetseges, de 2 labbal a foldon 40-41 tippelek, mert 40 alatt mar nagyon ossze kell hogy jojjon minden.
    Amugy ezelott szombaton mentem az utolsot es erdekes modon automatikusan mas iveket keztem vezetni tobb kanyarban es meg van par kanyar amiben nem erzem hogy ki lennek maxolva, de ez mar harc a tizedekert. :DD (Arrol nem is beszelve, hogy ahol lehet bentartom szuken, hogy minimalizaljam az utozes eselyet.)
    A multkori esos idomhoz kepest 7:16-nal 1.3mp-el voltam lasabb ebbe, szoval kb 3-4 mp-et hoztam itt az utolso 3 percben, ahol nagyon fontos az optimalis nitro hasznalat. Az az esos se volt hibatlan, szoval az elso 7 perc meg sok trukkot tartogathat.
    Ha nem csak este lehetne tolni, raprobalnek tobbszor, de igy kicsit nehezebb raszannom magam. :D

    (#9085) sisu2
    Ne is mond! :P :D
    Gondoltam visszacsalom vele UFO1-et mert nagyon el van tunve mostanaban.
    Meg o irta: "Ugye nem belülről mentél 57-et, mert lassan avatárt kéne cserélnünk." Most igy 11mp-el gyorsabb idovel gondoltam itt az ido valtani. :DDD Tiszteletben tartva PcCar-t es UFO1-et en egy harmadik fajhoz tartozom. :DDD :))

    (#9083) Lathronos
    Ha jol lattam erre panaszkodtak a ubi-n is. Egyenlore nem lehet kikapcsolni. Elvileg ha kilovod a "word spots"-ot el kene tunnie, de ott marad. lol

    (#9086) }{3@Đ$}{0ot
    :DD Haha, latszik, hogy nem csak a crew bugos. lol

    [ Szerkesztve ]

    YouTube-on: https://www.youtube.com/c/brattshaw (on youtube)

Új hozzászólás Aktív témák