-
Mobilarena
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
Most hogy is van ez mi a különbség WR és a CAU között?
CAU-val meg tudom venni az új kocsikat/motorokat + a rendőrösöket, ill. tudok ezekkel üldözni gyanútlan játékosokat és van pár új sztori küldetésem.
Ennyi az egész? Vagy …?[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Üdv! Bejelentkeznék ledgeri néven alapból, ha valaki szeretne egy gululó társat magának...
Egy kérdésem van amire csak biztonságilag kérdezek: Ugye a mentés a felhőbe megy? Mit kéne csinálnom rosszúl hogy elveszítsem jelenlegi állásom, van-e valami ismert tipikus hiba amit elkövethetek?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
regener
veterán
Elkezdtem a Summitot, már 9xx hely, erre most time attackban nincs kapcsolat xD
-
Emunem
senior tag
De jó, hogy kb 2 hónapja nem summitozok. Valahogy elment a kedvem a bugos miatt. Bameghogyha megvehető lesz, akkor meg minek? 😄 Ha CAU lesz a nagy díj, akkor sem tudnék most leülni, és 'sokat' farmolni hozzá.
Rendőrként lehet csak úgy simán is embereket kergetni (pl neki megyek trollkodasból) vagy mindenképpen a sima autós kell, h ütközzön?
"... hát persze ..."
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Simi37
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8959 üzenetére
Annyit még adnék is érte
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
regener
veterán
The Crew Calling All Units Maintenance – December 7th
We will be performing a maintenance, Wednesday, December 7th, from 8:30 AM to 10:30 AM UTC on PS4, PC and Xbox One.
This maintenance will allow us to improve the global stability of the servers.
Thank you for your understanding.
Magyar idő szerint: 9:30-tól 11:30-ig (+ az Ubi "még egy kis várakozás" üzenete valószinűleg)
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #8962 üzenetére
-
COLBrattShaw
csendes tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8962 üzenetére
Itt az uj videom, te is foszereplo vagy benne tobb jelenetben.
Ladas uldozos video, kaosz edition [link]
Epilepsziasoknak nem ajanlom! lolYouTube-on: https://www.youtube.com/c/brattshaw (on youtube)
-
szami777
addikt
11:44
Hihetetlen, de tényleg befejezték időben a karbantartást.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz COLBrattShaw #8964 üzenetére
Baszki olyan reflexeid vannak hogy én már rég összetörtem volna magam.
-
tooolz
tag
frissítéssel sikerült kijavítani v ezzel nem is foglalkozik senki? nem hinném h nem kaptak még visszajelzést..addig is gyorsan elmegy az ember életkedve több óra után 2-3 mp -5-10 km vissza eséssel..köszönöm..
re re 2016.12.05
Szép napot .. valaki találkozott már hasonló hibával esetleg a megoldásával .. 1.5 h pvp módban helyes útirány mellet többszörösen felvillan a worning way.. ami ne mis nagy gond viszont ütközés ill kicsúszás esetén többször is a legutolsó cheat kapunál indít újra..vagy ahol jól esik.. ami az 1 helyezésről akár 1-5 km távolságra is visszadob sz val reménytelen a továbbiakban 2x kicsúszás esetén ami pár másodperc alatt is bekövetkezhet több 10 km hátrány 5-6 mp belül.. több óra vezetés után!! a nagy upgrade óta rendszeres hiba .. minden esetben köszönöm..
reboot refresh nem segit.. -
szami777
addikt
Azért ennyire nem rózsás a helyzet, megcsináltam 4 platina rendőrös küldit, és bár írta, hogy fragment won, egyik után sem kaptam meg.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
CJ4567
nagyúr
Kaptunk matricákat ingyen kárpótlásképp
Kemény 3db-ot.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
ashiaor666
csendes tag
Ládázásból ez sem rossz szerzemény ingyé'!
És ha esetleg valakinek kell egy kis infó a százalékokról...
[ Szerkesztve ]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
tixem
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #8972 üzenetére
Akkor úgy látom nem csak nekem szar. Uplay úgy ahogy van kaka.
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
szami777
addikt
Le kellett volna kopogjam délelőtt...
uplay sem enged be, gondolom midnenki rárepült az ingyenes ac3-ra.
Az origin és a steam már meg tudta oldani ezt, hihetetlen, ennyi balfasz ember hogy tud egy helyen dolgozni.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
regener
veterán
Nekemis kidobta, nyomtam egy entert és már szedem ki a factionpénzt a térképen.
-
regener
veterán
Brand Speedtrap-ot nem tudom toli Summiton mert az indián motor kell neki, tegnap meg chevi terepjáróval simán ment. Kölcsönbe se adja, piros zár lett rajta egyszerűen, wtf.
-
ashiaor666
csendes tag
Ez a
UbisoftUbiBug kész vicc úgy, ahogy van! Kikapcsolják a szervert 2-3 órára azzal a kifogással, hogy javítanak ezt-azt, erre aznap már nem működik semmi úgy ahogy kellene! Kábé 3 órája léptem ki a játékból, addig ment úgy-ahogy... 3-4 alkalommal kidobott vagy csak egyszerűen leállt a játék. Most viszont már a júpléj sem enged be! Hát most senki se nem pléj...szerk:
Ahogy nézem a teljes uplay szerver odalett, már a fórumra sem lehet belépni!Cannot connect to uplay | Forums "The request timed out while forwarding to the backend service. Login error!"
[ Szerkesztve ]
-
sunny84
senior tag
válasz ashiaor666 #8978 üzenetére
nekem elvileg jó , vagy is most szedem le az ac3 at ubi30 ból
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
szami777
addikt
válasz ashiaor666 #8980 üzenetére
Jelentkezz be offline párszor ki-be, majd vált online-ra, nekem így sikerült.
A játékon belüli hibaüzenetet meg kb 65-ször okéztem be és 66. alkalommal megengedett.
Hiába, meg kell szenvednünk a szórakozásért.[ Szerkesztve ]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Engem most dobott ki Crew-ból hogy Elveszett a kapcsolat a Uplay-el, Indítsam újra a játékot. Vicc!
Uplay-be sem enged be ez a szar! Gratula UBIKA.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Kb 2 órája - időnként próbálgatva - próbálok egyáltalán a uplay kliensbe belépni, de szar az egész. Röhej :/
Na, végre elindult.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
"Update: We are still working to resolve this disruption. We appreciate your patience in the meantime."
22 perce.2011 óta van uplay fiókom, de még mindig nem sikerült kibéküljek a 2 naponta esedékes "we are working hard" , "we are still working hard" és a "We appreciate your patience in the meantime." tweetekkel.
[ Szerkesztve ]
-
Nyethuszar
tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8982 üzenetére
Nekem letiltotta az agyhalott Uplay a fiókomat 10 percre mert sok volt a sikertelen bejelentkezés a balfxságuk miatt.. A poén,hogy a 10perces letiltás majd 1 órája tart ..
Mindenki hülye aki nem normális :D
-
regener
veterán
5000CC, hát nem dobtam el az agyam miatta xD
Mi is volt az a másik ikon amit adott volna?
-
nap
addikt
A szintlépéssel kapcsolatban az 50-es szintig csak egyféle speckót lehet választani a négyből, afelett pedig a másik hármat adja a gyémántos alkatrész. Tehát nem mind a négyet.
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
regener
veterán
Igaz, hogy csak azt írja gyémántoknál hogy "Acceleration Bonus", de a többit is növeli.
-
CJ4567
nagyúr
Autóra tehető 99-es szintű 6512 bucks!
Átmentem a ládán, bedobott valakihez, majd kaptam az értesítést hogy meghívtak ahhoz akihez bedobott, minden rendben
Látható volt hogy hárman voltunk, erre letartóztatott a senki egyből.
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
GPS off-road útra térít, egy Lamborghini Gallardoval
No Sana No Life
-
nap
addikt
Ez tapasztaltad, vagy csak ismersz valakit, aki hallott már róla?
Ez egy full grip-es aventador. Pirossal bekarikáztam a grip értékét 50-es és 60-as szinten is.
Nagyjából hasonló a helyzet a full speed-es Huayrával is.
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Politika
- Egérpad topik
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Synology NAS
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AliExpress tapasztalatok
- Sweet.tv - internetes TV
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest