Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cifu

    nagyúr

    Én is megszívtam a garit. December 4.-én átvettek egy ASROCK 985GM-GS3 FX deszkát tőlem garanciálisba, most jött vissza (gali777, ez neked lehet hasznos info...), hogy a hiba bevizsgálás során nem jelentkezett.

    Az alaplap egy évig működött probléma nélkül egy Athlon X2 255 procival. Azt produkálja, hogy akár a SATA, akár az IDE csatin keresztül rákapcsolt merevlemezkezeléstől elhasal. Live USB-vel pöpecül működik, ha onnan próbálsz meg mondjuk egy vinyó felszín tesztet, elhasal. Másik táp, másik memória, másik vinyó (SATA és IDE), másik dVGA kipróbálva, hibajelenség fentáll mindegyik esetben. Az integrált alaplapi VGA artifactokat tol.

    Saját tippem az alaplap (a CPU-t nem tudtam másik deszkában leellenőrizni, de működésben megdöglött CPU-t nem nagyon láttam még (megfőttet és lesarkazott már igen, itt azonban egyik sem áll fent)). Visszaérkezése után összeszereltem (hiszek a mesékben), SATA-s Win 8.1-es HDD rádug, természetesen már a bejelentkezési képernyőig nem jut el. Biztosra megyek, Win 8.1 újrainstall, fájlok másolása közben elhasal.

    Azt hiszem innentől kezdve az Ipon kiesett, mint potenciális beszerzési forrás... :U

    [ Szerkesztve ]

    Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Új hozzászólás Aktív témák