Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vanaki17

    csendes tag

    Üdv mindenkinek rendeltem egy laptopot. Áruhitelre történt a megrendelés és választottam előleget. Megírtam az iPonnak hogy az önerőt utalni szeretném. Ma meg is kaptam tőlük az e-mailt, amire el is utaltam az összeget. Megfogalmazták a levelükben, hogy amint a pénz megérkezik küldik a laptopot. Számoltam 1-2 munkanap amíg lekönyveli a bankuk. Erre ma kaptam egy e-mailt kb 3 órával az utalás után, hogy a csomagot feladták és a fizetendő összeb gruttó 52500Ft. Ezen meglepődtem mert az 50ezret elküldtem nekik. most pár perce meg kaptam sms-t az iPontól hogy a csomagot feladták, és hogy a futár holnapi nap szállítja ki. Kíváncsi leszek, hogy a futár a 2500-at fogja kérni vagy az 52500-at.

    Holnap leírom a tapasztalatot, hogy mennyit kért. Írtam az iponnak is de nem válaszoltak ma már, a telefonon meg sose lehet elérni őket, van hogy 3-4 csöngés után kinyomják...

    Ha azt mondja a futár hogy 52500 Ft akkor át se veszem... Hanem viszza a feladónak!! És oldják meg hogy max keddre itt legyen a gép.

    Egyre idegesítőbb ez a cég....

Új hozzászólás Aktív témák