Hirdetés

Aktív témák

  • 77PXDrebil

    csendes tag

    T-inCOMpetencia!

    Nos hol is kezdjem talán azzal , hogy mi vágta ki nálam a biztosítékot ami az íráshoz vezetett. Ülök éjfél után valamivel a TV előtt betegen , mivel hörghurutom van nehezen alszom a köhögés és a nehézlégzés miatt. Miközben a felvett adásaimat próbáltam nézni, hibák jelentkeztek az IP TV szolgáltatásban és a gateway-emen is piros led fényre lettem figyelmes. Mivel már régi felhasználó vagyok egyből indultam újraindítania rendszert, szépen lépésről lépésre főkapcsolóval stb.( Ezt heti rendszerességgel meg kell tennem, már gyakorlott vagyok, de a család is ki van képezve!)Sajna a szokásos protokoll nem hozott eredményt, a piros led maradt és a setupbox sem állt fől még viagrával sem.

    Na itt kezdődött a kaland, ugyanis gyakorlott felhasználóként egyből bekészítettem egy bögre teát magam elé vettem a telefont és beütöttem a pokoli számokat 1412 és bevetettem magam a géphang-rengetegbe. Miután végighallgattam, hogy éppen Monoron meg Bp. nagy részén döglődik a rendszer és én pedig nyugat Magyarországi lakos vagyok folytattam a túrát hátha új problémát sikerül bejelentenem és megkímélhetem ettől néhány korábban fekvő sorstársamat. Miután bravúros szintidővel sikerült beütnöm a (már fejből megtanult)MT ügyfél azonosítómat és áttörtem a gépkisasszony akadályon meghallgattam hogy szíves türelmemet kérik uszkve 40-50 alkalommal 35 PERC várakozás után bontott a vonal! Nem tudom, hogy illetékes matáv szökevény, barom „elvtárs” akihez nem lehet eljutni mert védett kis barlangjában tenyészik és már nem a titkárnőjét kettyöli hanem az ASZISZTENSÉVEL munkahelyi lazító testmozgást végez , Szóval az a féreg hallgatta e nem összesen 55percig (ahogy én) hanem csak 15 percig azt a végtelenül bárgyú és idegesítő t-com tululúzást egy telefonkagylót szorongatva? Biztos nem mert az a pár idegsejt ami még funkcionál a koponyájában már 5perc után feladta volna a harcot és kénytelenek lettek volna előléptetni mert a zombik már legalább főosztályvezetők illetve elnézést új terminológia van, úgyhogy ilyen-olyan „menaggerek” (szépen magyarosan). Tehát másodszor is eljutok egy kis csellel (a telefonos részlegen keresztül) az IP hibabejelentőjéhez, ahol újabb laza 25 perc várakozás elteltével már fel is vették a kagylót illetve a headsetet.(közben a telefonosokkal még kénytelen voltam eljátszani a kikapcsolta e, újraindította e játékot ami megadta az alaphangot , a nézzük hülyének a barom felhasználót műsorhoz!
    Eljutottam az operátorhoz , már ez is komoly eredmény szerintem az emberek 60-70 % a hamarabb feladja, Nos nem emlékszem hajszál pontosan de nem rémlik, hogy elnézést kértek volna a várakozásért de mindegy belecsaptunk a lecsóba. Kérdi: mi a probléma? Mondom: nem működik se az internet se az IPTV. Kérdi a körzetszámot. Mondom neki. (első baki a T-COM tól ha már egyszer azonosítom magam az automata rendszerben az operátor miért nem látja az adatokat?) Erre ő: igen nyugat Magyarországon reggel 7 -ig karbantartás van. Mi is csak most kaptunk róla értesítést!(második baki: Nos ha egy telekommunikációs cégen belül nincs információ áramlás akkor, hogy működik a cég egyáltalán?)Kérdezem: és ezt nekem honnan kellene tudnom? Mert ha ez tervezett karbantartás és nem hibaelhárítás, akkor illene értesíteni a „burnyák” ügyfelet és akkor talán nem problémázik. Válasz: nézzem meg a T-Home honlapján.(mint kiderült ez a karbantartás a honlapon sem volt hirdetve) Erre én: hogyan is nézzem meg amikor éppen azért hívtam őket mert nem megy az INTERNETEM! Különben is küldhetnének egy mailt és nincs gond. Erre ő kicsit fölényesen közli velem: Uram tudja mennyi ügyfelünk van nyugat Magyarországon nem lehet mindegyiknek mailt küldeni!(harmadik baki: ha az ország legnagyobb telekommunikációs cége nem tud mailt küldeni a saját felhasználóinak és erre a saját munkatársai hivatkoznak, akkor ez botrányos, elriasztó és INKOMPETENS!)Na itt már sejtettem, hogy ez az írás létrejön ezért tovább feszítettem a húrt! KÉREM A FŐNÖKÉT VAGY A NEVÉT-ELÉRHETŐSÉGÉT! Hupsz, főnök illetve felelősséggel rendelkező döntéshozó a T-COM-nál nincs vagy elérhetetlen, éppen áll valahol egy piedesztálon és csókolgatják a lábát, esetleg az asszisztense állomás keresőit tekergeti hátha bejön rajta a szabad europa rádió és ezért nem lehet zavarni. Hát igen ezt mostanában jól megoldják ezek a cégek, nehogy egy felhasználó véletlenül elmondhassa valakinek személyesen, hogy mi a probléma mert kiderülne, hogy a kommunista őskövület Matávos trollok nem alkalmasak arra, hogy európai szintű szolgáltatást csináljanak de még balkánit sem nagyon. Az egész cégből a mobilosok (WESTEL)működtek még egész jól de az összevonásokkal majd jól elbaltázzák azt is!
    Ha egy átlag ember vesz pl. egy mosógépet és az mondjuk havi rendszerességgel elromlik a garanciális idejében. Nagy valószínűséggel azt a márkát kerülni fogja, és állítani fogja teljes joggal, hogy az a gyártó VACAK! Nos megrendeléstől kezdve problémáim vannak a T-COM IPTV szolgáltatásával Ha nem is havi de kéthavi rendszerességgel biztos, hogy 1412-re szorultam, setupbox cserém is legalább kétszer volt. Rendszeresen elvesznek a felvett műsoraink holott az IPTV lényege ugyebár az , hogy műsoridőtől függetlenül lehessen tévézni. Így hát nyugodt szívvel kijelenthetem hogy a T-Home egy minősíthetetlenül vacak szolgáltatás és a cég csoda, hogy működik! És ez a nem lehet illetékes elvtársat zavarni köcsögség pedig egyenesen botrányos. Ezek a rendszerek nem újak az USA-ban egy évtizedes múltja van ennek a rendszernek minimum. Nem hiszem hogy nálunk is úgy kéne bukdácsolni mintha most találnák ki a működését. Eleve az 55perces tululu hallgatás egy hibabejelentés miatt vérlázító! De az, hogy minden ügyfelet hülyére vesznek az már törvényellenes! Gerinctelen aljas üzletpolitika, hogy a régi ügyfeleket nem engedik kedvezőbb új szolgáltatásra váltani!! Az, hogy folyamatosan a szerződés apró betűs részeivel takaróznak ahelyett, hogy rendbe raknák a rendszerüket, egyenesen ocsmány!!!
    Rohadt nagyot csalódtam az egész T baromságban a nagy magenta T betűt nyugodtan lecserélhetik egy kék alapon fehér T betűre és még az is megtiszteltetés lenne nekik!

    Akit a légcsavarszél megcsapott.

Aktív témák