- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecogame
veterán
LG G3 üvegfólia eladó, 200 Ft.
Rossz méretet rendeltem
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Van Fehérváron valahol elektronikai hulladék felvásárlás? Tri-Tánban csak autóakkut vesznek át?
KösziMutogatni való hater díszpinty
-
szebe
addikt
"Olcsó" 19-es, vagy akörüli monitor valakinél esetleg?
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
cellpeti
nagyúr
Tigris, tigris, csóvafény...
-
törölt tag
válasz cellpeti #27056 üzenetére
asztali gépekre is csak 1 évet mer vállalni a gyártó?
közel egy millás notebook ennyi garanciával elég mókás annak ellenére, hogy 1-2 normál gép áráért ezt bővítheted.
amúgy az is fura, hogy 4 éves időszakról ír, amikor tavaly nyár óta van ez a lehetőség.[ Szerkesztve ]
-
-
siti
őstag
vagy hogy köszönjük szépen Lenovo, eddig voltunk üzletfelek, mivan még? HP, szintén konkurencia, mac? amerikai cég az is, hogy a pics@ba ne lenne jó nekünk. A Win 7-8-10 licence díjak nem tudom mennyire jönnek képbe, de kizártnak tartom, hogy pusztán érzelmi alapon vesznek 90e mac-et és cserélik le folyamatosan az összes thinkpadet, miközben más cég egy xp-win7 cserét nem tud meglépni.
nemneked: (amúgy a 30 millás autóra is egy év gari van, akinek meg gari kell, vegyen kia-t)
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
Rambovits
senior tag
Az IBM és az Apple már lassan két éve üzleti partnerek. Apple adja a hardvert, IBM a szoftvereket. Rengeteg olyan szoftvert dobtak piacra (repülésirányításhoz, stb.) amik kihasználják az IBM Big Data technológiáját.
Logikus, hogy a haver gépét fényezemA hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
Czibor10
tag
-
nagyúr
-
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
törölt tag
Itt tehetsz egy próbát:
Metal-for
8000 Székesfehérvár, Hegyes u.
Nyitvatartás
Hétfő-Szombat: 07.00-16.00
Vasárnap: Zárva
Elérhetőség
Tel: +36 (22) 502 - 728
Fax: +36 (22) 502 - 729
Mobil: +36 70 410-6897
Email: info@metalfor.huA Tritán a legalja amúgy, a legkevesebbet fizetik bármiért.
[ Szerkesztve ]
-
-
Jarod1
addikt
Üdv! találtam még 1 160 Gb os 100% os winyót
a teljes lista itt:okt 28 tól leszek újra fehérváron, akit érdekel dobjon privit
[ Szerkesztve ]
-
A@ron
tag
Ybl-n csak nalam nincs DIGI?
-
Timyyy
őstag
Sziasztok!!!
Egy kis segítségre lenne szükségem, kirándulók előnyben!!!!
Na szóval olyan helyet keresek a Velencei tónál, ahol egészen közel tudok menni a vízhez motorral fotózni párat!! Utcai motorról van szó, kis füves rész nem érdekes, de ne mocsár legyen meg 800 kráter a földön.
Esetleg még olyan hely is jó ahol szépen rálátni a tóra akár picit messzebbről is!
Ja, aki csatlakozna egy kis utószezonos motorozásra az dobjon privit és megbeszéljük a talit! Ajkáról indulok majd délután!!
Ötletek?
[ Szerkesztve ]
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
eami
veterán
tudtok ajánlani költöztető céget? (lehetőleg órabérest)
-
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
Eladó:
Intel Core i5-4590 3.3GHz BOX, kb 2,5 év gari
ID-Cooling SE-214X CPU hűtő, kb 2,5 év gariPerfekt állapotban van mindkettő, proci gyári hűtője még nem volt használva. Visszaváltok gyengébbre, nem használom ki igazán.
Leginkább együtt adnám el őket, árat privátban megbeszéljük. -
siti
őstag
válasz Timyyy #27081 üzenetére
esetleg még olyan hely:
innen lesz kilátásod
vagy az új kilátóból
vagy Sukoró, GémeskútFüle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
Amíg nincs új kilátó, addig is el lehet azért lenni
Apropó , van valami turistaút a Nadap melletti hegyre?
-
Timyyy
őstag
Köszönöm a javaslatokat.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
nortol
senior tag
válasz hzsolee #27048 üzenetére
Csak szólj, ha túl nagy hülyeséget írtam :-)
Minden esetre teli lett a hócipőm a sok balfaszságtól és hülyeségtől a fórumon annó, mert már ott tartunk, hogy az emberek nem tudnak cselekedni, ha elötte nem kérdeznek rá egy akármilyen fórumon.
Az akkori véleményem jelenleg is tartja magát, mert az emberek gondoskodnak arról, hogy a véleményem soha ne legyen idejét múlt :-)
-
Tom5
addikt
-
hzsolee
őstag
válasz nortol #27093 üzenetére
Nem, nem gondolom hülyeségnek, sőt. Csak arról volt szó, hogy a"szomszédott kérdezted már" -al mi a helyzet, és linkeltem honnan ered.
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
A@ron
tag
válasz #49155328 #27095 üzenetére
mindannyian különbözőek vagyunk, és különböző igénybevételnek tesszük ki a telefonunkat. Lehet hogy neked special sosincs a zsebedben a semmi a telón kívül, más meg odatesz rágót, kulocst, öngyújtót, stb. Szóval azért, mert neked speciel nem kell fólia, nem jelenti hogy másnak se lehet szüksége rá, sőt.
-
válasz nortol #27093 üzenetére
Inkább kérdezzen, mint élőben zaklasson.
Engem is mindig kérdezgettek ismerősök olyasmikről, amiket nem tudok, aztán vagy kigúgliztam, vagy elzavartam a fenébe, de ha azt mondod, ott a fórum, megfelelő topic, ahol tényleg tudják ami neki kell, az már büdös a legtöbbnek.
Amúgy a fórum erre való. Bár ez egy általános topic, de ez meg azért.@Siti : Köszi! Ez hol volt? Én em találtam rendes turistatérképet se erről, se Sárrétről, de pl. az ingókövekhez van...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Projektor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest