Új hozzászólás Aktív témák
-
deicide
veterán
válasz Gaaabeeesz #2297 üzenetére
Kb 1 hónapja van nexus 7-em, leginkább a kádban használom
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
JohnnyX
őstag
Laptopba sd ramja elado van valakinek?
Esetleg nagyobb meretu ddr-t, ddr2-ot adnek cserebe._Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
Dare2Live
félisten
alap a mobil a fürdőkádban... (is)
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
kovsol
titán
jégkorong mérkőzésre milyen busszal tudok kijutni ?
May the Force be with you!
-
nagyúr
-
Gaaabeeesz
senior tag
Lenne egy kérdésem.
Van egy Toshiba Regza típusú full HD-t tudó 32"-os TV-m.
Össze szeretném kötni normálisan a notimmal. HDMI- kábellel.
Ez meg is történt, filmeknél szép kép, minden fa**a. Viszont a windowsos alkalmazások, stb nem valami éles.
Hogy érthető legyen, online pókerezem 10-12 asztalt futtatva, és a notim (16")-os kijelzője ez elég kicsit, a noti+monitor kombó nem a legjobb megoldás számomra, ezért valahogy a TV-n szeretném tolni.
Viszont annyira homályos rajta a kis részletezés, hogy nem lehet látni mi van ott.Milyen kábel kellene ehhez? Én amit vettem gondolom nem egy túl minőségi kábel lehet, mert 2K HUF volt.
Remélem érthető
Üdv, Gabesz
-
kovsol
titán
válasz Gaaabeeesz #2316 üzenetére
hdmi esetén digitális jelet visz át, most ott vagy átmegy vagy nem.
A TV natív felbontásán kellene beállítanod neki az a 1920x1080. Lehet magán a tv -n is kellene állítani valamit, lehet van neki PC mód vagy hasonló.May the Force be with you!
-
deicide
veterán
válasz Gaaabeeesz #2316 üzenetére
1:1 Pixel mapping-ot keresd meg a menüben, azt kell bekapcsolni, a kábel az teljesen jó.
-
Gaaabeeesz
senior tag
Bakker, nincs meg a HDMI kábelem :S Valakinek kölcsönadhattam, de lövésem nincs hogy kinek.
Valakinek esetleg nincsen olcsón HDMI-HDMI kábele?
Üdv, Gabesz
-
LamerGyuri
senior tag
A Zrínyi utcai "szervíz"?-ben leostobázzák a kedves vevőt, hogy nem ért hozzá, ha 3 hónappal a "javítás" után ugyanazzal a hibával elromlik egy laptop. Szervízlap kitöltetlen, panaszkönyvet nem hajlandók odaadni.
A történet később valószínűleg még folytatódni fog
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
kovsol
titán
válasz Gaaabeeesz #2329 üzenetére
Én a kis tesco és a penny között lévő részen a kábeles boltban vettem, ott olcsón kapsz újat.
(#2332) Gaaabeeesz ott van egy pc bolt, kisállat kereskedés, pékség, és ott van egy bolt ahol minden féle kábelt lehet venni.
[ Szerkesztve ]
-
Gaaabeeesz
senior tag
válasz LamerGyuri #2330 üzenetére
"panaszkönyvet nem hajlandók odaadni"
ilyen nincsen én addig el nem mennék sehonnan, ha nem adnák ide, akkor hivatalos szerv, aztán köszi.
Kovsol: nem tudom melyikre gondolsz, de majd körbenézek arra.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Gabesz
-
Varoz
addikt
1. Nem az jött be akinek a nevén van a cucc, így nem köteles senki oda adni a könyvet
2. Nem ugyan az a hiba, csak próbálkozik.
3. Mivel ide beírtál, gondolom a hivatalos út nem működött.Ráadásul csak dobálózott a levegőben, gép persze nem lett behozva, nehogy megtudjuk nézni.
Ha behozta volna a gépet és megnézzük és kiderül, hogy mi hibáztunk, javítjuk. De így ekkora arccal bejönni semmi bizonyítékkal csak hurrog. Hát egészségére.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
cannibal
senior tag
Én már írtam, hogy azt a szervízt nem kell erőltetni
-
deicide
veterán
válasz Gaaabeeesz #2328 üzenetére
Az enyémben volt annak idején, de nem írtál cikkszámot, így nem tudom megnézni, hogy a Tiédben van-e.
-
kovsol
titán
válasz Gaaabeeesz #2339 üzenetére
teljesen kitölti a felületet, vagy oldalt van kis fekete sáv?
-
deicide
veterán
válasz Gaaabeeesz #2339 üzenetére
Bárhol nézem, cikkszám alapján ez a TV csak HD-Ready, nem tudja az 1920x1080-at csak az 1366x768-at.
-
deicide
veterán
válasz Gaaabeeesz #2343 üzenetére
Azt nem értem, elképzelhető, hogy az elektronika tudja fogadni a nagyobb felbontást, csak átméretezi 1366x768-ra.
-
Pancsermeste
őstag
válasz Gaaabeeesz #2343 üzenetére
VGA Driver kezeli a Full HD-t is, de leskálázza, így homályos lesz a kép.
1366*768 vagy 1280*768-ban próbáld.-= Pancsermeste® =-
-
Gaaabeeesz
senior tag
válasz deicide #2348 üzenetére
valamiért megvoltam győződve róla , hogy FULL HD, akkor ezt bebuktam valószínüleg
már jópár éve vettem a TV-t, igazából nem nagyon használtam csak tv nézésre, csak amikor rákötöttem a notit, ott volt a full hd felbontás, és ezért gondoltam hogy full HD a tv..
na mind1, akkor ezek szerint ne is szenvedjek vele
[ Szerkesztve ]
Üdv, Gabesz
-
deicide
veterán
válasz Gaaabeeesz #2349 üzenetére
Ahogy Pancser mondja, a natív felbontását állítsd be, 1366x768, akkor a kép éles lesz, csak persze nem fog annyi asztal kiférni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs