Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tjsz

    senior tag

    válasz tjsz #66013 üzenetére

    Sziasztok!

    Biztos vagyok benne, hogy én nézek be valamit, de nekem nem igazán úgy működik a download station, ahogy az összefoglalóban van leírva.

    Beállítottam, hogy a letöltés a "torrent" mappába jöjjön le.

    Ezek után beléptem SSH-n keresztül a NAS parancssoros felületére és ugye elvileg a @download mappába kellett volna kerülnie a letöltéseknek, de ez a mappa teljesen üres.

    Ugyanakkor a "torrent" mappában ott vannak:

    És ezt erősíti meg a tesztem is: egy korábbi fel/letöltéseket intéző eszközről szeretném átrakni a file-okat (hogy továbbra is seed-eljem), ezért próbaképpen net use-al felcsatoltam "torrent"-et, ebbe belemásoltam a továbbra is seed-elni kívánt nagy méretű file-t, ezek után a Download Station-ben a nagy méretű file-hoz tartozó ".torrent" file-t hozzáadtam. Lehetett látni, hogy a Download Station ellenőrzi (checking) a nagy méretű file-t (fél perc alatt végzett), majd mutatta, hogy seed-re kész az előbbiekben másolt file (vagyis elvileg megoldható más NAS-ról a seed-elni kívánt file-ok áthozása). A lényeg: hogy abba a mappába másoltam bele, ahova a letöltések alapértelmezetten kerülnek és nem a @download mappába. Tehát mintha nem a @download mappát használná az én nas-omon a download station.

    Vagy valamit rosszul értelmeztem?

Új hozzászólás Aktív témák