Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dzsekó

    addikt

    válasz dkess #66017 üzenetére

    Senki nem látja, ha nem nyitja meg. De ha valaki kívülről fel is töri a Windows-t, akkor is a benne lévő adatokat tartalmazó mappa csak olvasható, a másik pedig egymásnak megosztást tartalmaz, de csak ideiglenesen lesz ott adat, amíg át nem tesszük a megfelelő helyre. Az adott név és jelszó az adott felhasználó saját jelszava, amit amúgy is tudnak.
    Ha meg már feltörődik a Windows, akkor ott a belső HDD-n lévő adatok szoktak pápát mondani. Illetve akinek létrehoztam, azt sem tudja, hogy mit tartalmaz a fájl.
    Normál felcsatolás és újraindítás után ez a feltűnő ablak sem jött fel mindig. Két meghajtó van, sokszor volt olyan, hogy az egyikre rányomtam (mindegy melyikre), kiírt valami elérési hibát, ezt le OK-ztam, másik meghajtó, utána feljött a jelszavas ablak, erre OK, és ezután már a másik betűjel is működött jelszó nélkül (???). Illetve volt olyan, hogy rányomtam a piros x-es betűjelre és úgy megfagyott a Windows, hogy csak reset segített. Elég hektikusan működik Windows ezen része, és ez úgy, eredeti felállásban nem volt jó. És nem az én op. rendszeremmel van a gond, mert mindegyik ugyanezt csinálja. Windows 10-el még nem próbáltam, ezek mind 7-esek.
    Akinek az élete munkája van a megosztott mappában RW módban, annak tényleg nem biztos, hogy ez a módszer a legjobb, de már kínomban nem jutott jobb az eszembe, és végre ez működik, és minden újraindításnál ugyanazt csinálja, nem mindig mást, mint eredetileg.

Új hozzászólás Aktív témák