Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz allein #10267 üzenetére

    Jó kérdés. Honnét akarsz pontosan hozzáférni a NAS-hoz? Munkahelyedről? Valami céges policy nem kavarhat be? Minden lassú, vagy csak amíg megtalálja az oldalt? Nem lehet, hogy a névfeloldással van baj? Próbáld meg úgy, hogy nem az xxx.synology.me:port paranccsal lépsz be, hanem a külső IP cím:port paranccsal, és akkor kizárjuk a névfeloldásból keletkező esetleges hibaforrást.

    Utána nézd meg a router logját, hogy van-e valami egyéb kifele menő forgalom, pl. az asztali gépedről. :F (Apáméknál pl. pont a múlt héten irtottam le egy csomó kártevőt a gépről, amik iszonyatosan foglalták a fel irányú sávszélt.)

    @CactuS: Szerintem a sima (beépített) Backup & Replication is verziózható, és tömöríteni is tud. Valamint azt is be lehet állítani, hogy a célhelyen akkor se törölje ki a fájlt, ha a forrásból már kitörölték.

    @poirot: Szerintem az tök alap, hogy fix IP-t adsz a NAS-nak a routerben. Ezzel kellett volna kezdeni. :DDD Illetve én kézzel állítok be minden port forwardot a routeren, nem a NAS-ból túrom. Mert mi van akkor, ha nem tudja rendesen menedzselni? Le is van azt hiszem írva, hogy nem minden routert tud jól beállítani. Egyébként ügyes vagy, hogy magadtól megoldottad! (Bár ez szerintem ez színtisztán hálózati kérdéskör, az most mellékes, hogy a NAS volt az áldozat, ami nem ment.)

    [ Szerkesztve ]

    The Amiga, Born a Champion

Új hozzászólás Aktív témák