Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- 1 mm-es kávákkal könnyű nagyot alkotni
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz dzsi23 #237745 üzenetére
nem volt célom felbujtani senkit durva szavakra, ha bárki visszaolvas, látja, hogy én magam igyekeztem korrekt szavakkal élni és a szerviz nívóját is elismerem. ezzel együtt, a szerviz álláspontja az, hogy náluk ez a sérülés nem keletkezhetett, valamint hogy ez csak és kizárólag toknyitó eszközbe való befogásnál történhet. én pedig azt állítom, hogy biztosan nem nálam történt az eset, sem nálam sem más órásnál nem látott semmilyen más szerszámot. az triviális, hogy mikor kivettem az órát a dobozból, ezek a hibák nem voltak meg. nyilvánvalóan felvállalom és kifizetem szívesen azt a ~100 ezret, amiért kedvezményes áron tokot cserélnek, ha bizton tudom, hogy enyém a hiba, ennyit nekem megérne.
a sérülés a Diashield miatt nem javítható, illetve felületi színváltozás lesz az eredmény, a keményített réteg pedig eltűnik, utókezelés nincs, maradna a tokcsere.
nem tisztem megítélni a szervizt egy esetből, terveim szerint nem is fogom (az tény, hogy nehéz így objektíven közelítenem legközelebb, majd igyekszem) viszont ismerem magam és azt is tudom, hogy mi történik a használati tárgyaimmal.
remélem ha majd egy Grand Seiko vásárláson is túl leszek egyszer, nem lesz hasonló problmánk. bővebb lére nem eresztem, lezártam. az objektív véleményeket ki-ki bátorsága szerint vesse papírra nyilvános fórumon, mert később találkozhat vele egy privát levelezésben is.
ui.: ha valakinek ez hiszti, akkor hasonló kellemes élményeket kívánok az új órájához majd, függetlenül a sérülés helyétől, méretétől, márkától, szakembertől :)"The time you enjoy wasting is not wasted time."
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest