Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr K

    senior tag

    válasz Breki #6874 üzenetére

    Hogy lassan indul, az feltehetően hálózati probléma. (Lassú, kell egy kis idő, ameddig szinkronizál a szerverrel és bepufferel.)

    A Spotify nagyon intenzíven gyorsítótáraz (gigabájtos cache-eket épít), ezért egész jól elvan hálózat nélkül ideig-óráig, akkor is ha nem töltöttünk le célzatosan semmit.

    A 10000-es limit növelésére nincs mód. (Több listát kell csinálni, a listákat pedig össze lehet vonni könyvtárakba (folder), és valamennyire lehet egységesen kezelni.)

    Rendezkedni PC-n érdemes, mert ott van csoportos kijelölés, azaz egy lépésben lehet sok elemet mozgatni. Viszont kijelölni csak egyenként lehet, vagy tartományonként. Illetve lehet használni a listában a keresőt, és amit az leválogat (pl. előadót, vagy album címet), azt lehet egy lépésben átmásolni/áthelyezni. Viszont listán belül nem lehet pl. kiadás évére vagy műfajra keresni, azaz ilyen szempontból nem lehet számokat leválogatni.

    ''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

Új hozzászólás Aktív témák