- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digitalpimp
senior tag
Meg melltartót-takarót sem hordtak, meg még a nyuszi bundás volt.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Paxker315
addikt
Ilyesmi picike asztalka& 2 szék (erkélyre lenne) van most ettől jobb ajánlat? (mömax).
mobelx [link]
gyk tényleg arról szólna, hogy két személy kicsit kiülni-iszogatni tudjon.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Paxker315 #6254 üzenetére
Mi az obiban vettük, jó pár éve teljesít. az asztal, a szék tovább bírja, mint a festés (jó pár év után újrafestettem, továbbra is hibátlan )
Ez legalább nem fém, hanem fa.
Ami szerintem nem is baj, nem veszi át annyira a hőt legalább (a fentivel melegben odasüt a nap? - rohadt forró, hűvös/hidegebb van - rohadt hideg... )
Szintén fontos lehet, hogy összecsukható, így pl. télen a fagyok alatt kicsi helyen tárolható, s nem megy tönkre (garázsba is kicsi helyen elfér pl, vagy az erkélyen lefóliázva)
[ Szerkesztve ]
-
Louro
őstag
22-ért nem rossz vétel az IKEA-s:
https://www.ikea.com/hu/hu/p/askholmen-asztal-2-szek-kuelteri-vilagos-barnara-pacolt-s29930059/
Mess with the best / Die like the rest
-
Soulfly842
addikt
A fenti képeket nézve egyébként az asztal hasznos felülete szerintem az Obi-snál a legnagyobb. Pedig azon is néha pár alap dolog alig fér el, szerintem a még kisebbtől már az őrület kergetett volna
Szerk, lemértem: ~59-60cm
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Soulfly842 #6260 üzenetére
egészen pontosan: 59x60cm.
A szék ülési felülete is nagyob 34x42cm.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Soulfly842 #6261 üzenetére
Az Askholmen asztalra külön rákeresve viszont 60x62-t hoz, úgy viszont korrekt - csak a szék 'ülési' felülete kisebb.
-
bugizozi
őstag
Szia!
Nekünk ilyen Jysk-es van VESTLI H60 fekete+2 VESTLI fekete
_nekem_ ez kényelmesebbnek bizonyult, mint a fa/fém társai. Mondjuk lehet azok tartósabbak, nem tudom, még csak pár éve van meg.VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
Ciccuka
veterán
-
lord_m
senior tag
válasz MittuDomain_ #6272 üzenetére
Hála a BB és spórolós totyikoknak.
-
anadroid
senior tag
válasz raziel01 #6278 üzenetére
Valamelyik sajtótermék nem volt ennyire széplelkű, megírta, hogy alkoholos erjedés volt.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
bul07
nagyúr
Hogy reflektáljak légfrissítő ügyben
Végül a falba dugósat rendeltem [link] , meg hozzá egy utántöltő párost Bársonyos Szatén és Éji Liliom
Azért döntöttem mellette mert már nem úgy tudok aludni mint régen és van hogy minden neszre felriadok, és sokan írták hogy hangos automata pumpálós főleg ha kifog az ember egy olyat
A másik meg hogy a falit akkor dugom be amikkor akarom, nem kell szétszedni kapcsolgatni hogy ne menjen mindigBársonyos Szatén és Éji Liliom
Na ezt nem ajánlom senkinek nem rossz de én nem erre számítottam, nagyon gyümölcsös rágó illattal vanDe utánajártam a automata pumpásnak is töltő szempontjából, és akinek ilyen van vagy ilyet tervez venni
Amúgy a Penny-be akciós mostAutomatához helyi piacon találtam hozzá való nem márkásat, és rendes Air Wick-et is
Többfajtát is találtam 3-400Ft/db áron
Eredeti 850Ft-ért adták darabját
De beszéltem egyik vevővel aki pont vett eredetit, és ő mondta hogy az olcsók nem olyan erős illatúak, és nem is ez a nagy gond hanem hogy kb a fele alatt már nem tudja kifújni az automata nem tudja miért[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
KisApám
addikt
A LIDL-ben vettem eddig W5 törlőkendőt.
Amióta az megváltozott, valami papír vagy mi alapúra, hulladék lett, a "papírszálak" szinte ott maradnak mindenhol.
Van valami jobb helyette HASONLÓ áron?[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
123xyz
aktív tag
válasz KisApám #6285 üzenetére
Nem tudom, hogy neked megfelelő lenne-e, mert nincs személyes tapasztalatom, de ha már úgyis téma lett, akkor gondoltam bedobom:
Pennyben hétvégén lesz akciós a törlőkendő, ennyiért biztosan hamar el fogják kapkodni
(Valamelyik FB csoportban mintha azt olvastam volna róla, hogy jó fajta és a többség elégedett vele, de nem merem teljes biztonsággal állítani.)
-
KisApám
addikt
A PENNY-s törlőkendővel az a gondom, hogy nincs benne semmi a vizen, tartósítószeren és az illatanyagon kívül. Olcsóbb otthon fogni egy tiszta rongyot, benedvesíteni és kész.
A W5-ben van legalább nem ionos felületaktív anyag (nincs elektromos töltése, ami miatt ellenállóak a víz keménységével szemben. Kiváló zsíroldók, melyeket mosószerekben, háztartási tisztítószerekben és kézi mosogatószerekben használnak.)
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
123xyz
aktív tag
válasz KisApám #6289 üzenetére
Na ezt nem tudtam, de ha valóban nincs benne tisztítószer, akkor számomra sem lenne jó választás Mondjuk nekem van is most néhány Lidl-ös az időszakosan kapható 4-es csomagjukból, az kitart még egy ideig. Utána viszont már én sem tudom, mit lenne érdemes vennem legközelebb, úgyhogy remélem tud valaki ajánlani akkor korrekt alternatívát. (Vettem már az Aldiban is pár hónapja egyszer törlőkendőt, de annyira nem tűnt jónak, ha jól emlékszem nagyon habzott vagy valami hasonló gondom volt vele)
-
Paxker315
addikt
Nem annyira jó, mint a LIDL-ös. Az Aldié sem vált be, ezeket a tisztítósz.rokat LIDL-ből szeretem. Vízkőoldó, zuhanytisztító, de, még a saját márkás pisztáciás öblítőjüket is bejövősnek találtam.
Egyébként meg, adrienn ablaktisztító (1lit 299Ft) felhígítva desztvízzel & jó szórófejes palackba és régi pamutpóló, boxer v más puha anyagú cucc nagyon jól be szokott válni A jó szórófej nekem kincs, van, mit már 3 éve használok.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz MittuDomain_ #6294 üzenetére
Lehet, hogy igazad van. Mondjuk én sosem dobnék ilyet a vécébe, de lehet sokan megteszik. A kuka helyett a wc-be dobva még vizet is pazarolok, amikor lehúzom.
-
bul07
nagyúr
válasz Paxker315 #6297 üzenetére
Na megnézném mit csinálnának az ilyen emberek Mexikóba
Ott még a papírt se szabad mert nagyon vékony szennyvíz csöveket használnak
Toalettben van egy kuka oda kell dobni a papírtUnokatestvérem kint élt pár évet, hát arrafelé se kirándulnék
Barátjának mosoda hálózata volt nem egy olyan rossz környéken, na meg izomjancsi volt versenyekre is járt, de kivette a szemetet és pisztollyal szépen kirabolták fényes nappal
Unokatestévem egyedül nem mehetett sehova olyan sok emberrablás van, és a szebb lányokat előszeretettel rabolták kurvának, főleg az európai kinézetű lányokat[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest