- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bonyi
csendes tag
válasz #56474624 #911 üzenetére
''Pont te beszélsz a hülyéről, nekem?''
Nem én kezdtem el, hülye.
''Bocsánat, hogy segíteni akartam.''
Valóban, az első kommentedben rengeted segítő szándék volt.
''Szerencsétlen módon azt nem közölted, hogy esetleg Vista miatt gondolkozol rajta.''
Legközelebb majd oldalakon át fejtem ki, hogy hogyan kell értelmezni a kérdésem, nehogy valaki félreértse.
Mellesleg nem a Vistán volt a hangsúly, hanem azon, hogy a #895-ös kommentben kaptam objektív választ, ami nem azt mondta, hogy ''Te tudod''.
''Azt hiszem, az a hozzászólás választ ad rá, hogy alapból nem éri meg, mert ugyanaz, és még 2x annyi is, mint egy másik ugyanolyan kártya, de egyébként meg a tiéd is ugyanolyan.''
Abban a bizonyos #859-es kommentben a Live! 5.1 egy szaros szóval sincs említve, én pedig sajnos vagyok olyan faragatlan tuskó, hogy az Audigyvel nem veszem egyből egy kalap alá. Sőt, képzeld, azt sem tudom, mi az a DSP.
''Tanulj meg kérdezni, kisöreg, aztán beszélhetsz ilyen hangnemben azzal szemben, aki csak segíteni akar neked, hogy ne baszd el a pénzed feleslegesen.''
Fizetek annak, aki megtalálja az önzetlen segítő szándékot abban a kommentben.
Ha én kiskamasz vagyok, akkor Te valószínűleg felnőtt ember. Ebben az esetben duplán szomorú, hogy milyen okosakat írsz. ;(
S ha jól emlékszem, egy kicsit tovább sikerült a kulturált vita keretein belül maradnom. Pedig hidd el, nehezebb helyzetben voltam.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest