- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Musicking
aktív tag
válasz kriszpontaz #13479 üzenetére
Nyomtam egy pár órás tesztet a 'final' win10 enterprise-al, a drivercsomagból a volum epanelt és az auto mod switcert is felraktam. Azt nem tudom hogy ennek köszönhető-e de újraindításkor megmaradtak az előzőleg beálíltott módok. Egyszer indult game mode-al de akkro eg yáramingadozásnak köszönhetően lekapcsolt a gép, gondolom mentett adat hiányában ezt töltötte be, hagot sem adott amíg nem történt egy mode váltás.
Alap esetben az altatás-ébresztés problémanetes, viszont lejátszók esetén akadtak problémák. Ha zenelejátszás közben meg az altatás-ébresztés után akkor Aimp a wasapi-push event pluginnal a lejátszó lefagy, bezárás-újboli megnyitás után normálisan működik. A winamp esetében a wumpus openal plugin nem tetszik a 10esnek, ébredés után szintén lefagyott lejátszó, és rá kellett tolni pár kényszerített bezárást hogy minden modulja befejezze a megszakadt műveletet, csak plugin oda-vissza váltással lehett folytatni a lejátszást. Direksound vagy ASIO4ALL v2-es pluginnal tökéletesen működöt mindkét lejátszó, ébresztés után hangproblémák nélkül folytatódik a lejátszás.
Ettől függetlenül rá fog férni a 10esre az augusztusi nagy javítócsomag, mert pár óra használat után a tálca egyes funkciói inaktívak lettek így csak parancssorból tudtam elérni egyes funciókat, az értesítési terület beállítási felületét sehogyan se lehett elővarázsolni, sose volt ilyen problémám a korábban tesztelt build esetén.SpinTires térképek: https://userscloud.com/go/1q2nebwr69wm/ , S.T.A.L.K.E.R. mods:https://mega.co.nz/#F!3MtwVBpZ!yS78_98dwg4MnYAHR_NYIw
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Lexus, Toyota topik
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs