- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
The Last Ship 2x09
Hohohoóóó, ezaz! Megérdemelte!
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mr. Robot 9. rész
Huhh, nem semmi egy sorozat.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz FoxiestFox #23949 üzenetére
Lekakkantom, ez a sorozat eszméletlen. Össze vissza forgatom a fejem, hogy ez most WTF??!!! Hol vannak a társak amúgy?
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Extant
2x6-7-8
Nekem tetszik a sorozat, de innen már nem tudom egyelőre hogy hova akarnak eljutni.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Whispers 9-10-11.
No hát itt vagyunk évadzáró előtt. Egyelőre nem tudok mit mondani róla, valszeg már csak azért nézem mert érdekel mit találtak ki az utolsó részre.
Az elnök amúgy érthető döntést hozott.
Csak mondjuk azt nem vágom, hogy ha mondjuk kinyírják Drillt, akkor simán jöhetnek még hozzá hasonlók, szóval az egésznek semmi értelme. Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Lehet agyalni ezen a sorozaton azért.
Eliot monológja a mai napig mocskosul tetszik nekem.
„Mi az, ami ekkora csalódást okoz neked a társadalmunkban?” - kérdezi a pszichológus, a vele szemben ülő hősből pedig csak ömlik a szó:
„Nem is tudom. Talán az, hogy mindnyájan azt gondoljuk, Steve Jobs nagyszerű ember volt, még akkor is, ha milliárdokat keresett gyerekmunkával. Vagy talán mert úgy érzem, az összes hősünk hamisítvány? Mert a világ maga is csak egy nagy hoax? Spammeljük egymást a folyamatos baromságainkkal, közvetlenségnek álcázzuk a közösségi médiában magunkról alkotott hamis képet. Vagy ez az, amire szavaztunk volna? Nem a manipulált választásainkkal, hanem a dolgainkkal, a tulajdonainkkal, a pénzünkkel. Semmi újat nem mondok ezzel. Mindannyian tudjuk, miért csináljuk ezt. Nem azért mert Az Éhezők viadala könyvek boldoggá tesznek minket, hanem mert ki akarjuk ütni magunkat. Mert fájdalmas nem színlelni. Mert gyávánk vagyunk. Fuck society.” Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Froclee #24068 üzenetére
"Plusz a koncepció baromi jó (utolsó ember a földön)."
Bár nem láttam, csak a trailert, a beszámolók alapján a koncepció nem létezik a sorozatban:
Lévén nincs egyedül. Később jött a magyarázat, hogy a címben a Man az férfit jelent, mint utolsó ember a Földön, de aztán ez is bukott. Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
2 órás lesz az első rész. Ejj de várom már.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jóóó lesz ez.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
És akkor itt van a szöveg amit anno mondtam hogy majd belinkelek. SPOILERES A TÖBBIEKNEK:
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz bAtt001 #24420 üzenetére
Pontosan. VOlt hogy összeültünk sörözni 4-5 ember, és egész este Lost volt a téma. A sorozatot amúgy nem néztem soha újra, én is max egy két jelenetet. És nem is fogom szerintem, max jó sok év múlva mikor már nem emlékszem a részletekre. Na nem azért mert nem akarnám, hanem mert a rejtélyek amik nagyjából kiderültek az évek alatt, azok így már nem ütnek akkorát mint amikor ismeretlenek voltak.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz rétisün #24432 üzenetére
Persze, ezt én is tudtam, csak nálam meg friss élmény volt, mert sorozat indulása előtt fejeztem be a könyvet. És imádtam. Adtam egy esélyt a sorozatnak, de hamar kasza lett belőle. Aztán hallottam hogy milyen dolgokat tettek bele, és csak fogtam a fejem, hogy jaj...
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz FoxiestFox #24435 üzenetére
Ha jól emlékszem akkor ez volt a könyv lényege:
Brutál spoiler, de csk azoknak akiket érdekel a könyv, a sorozatban más a sztori.
A búra direkt lett elhelyezve oda, ahova.
Egy tőlünk távoli világban kicsi, arctalan idegen-gyerekek, mint valami frankó valóság showt, nézik a búrán belüli eseményeket.
Mi vagyunk a hangyák a nagyító alatt.Az alien-kölykökben pedig, semmi empátia vagy “emberség” (idegenség?) nincs C. Mill lakóival szemben, mivel ők számukra nem is léteznek-csakis a TV-ben. És, ami ott van, az nekik nem a valóság. E dolog feloldása, hogy Julia-nak sikerül kapcsolatba lépnie az egyikkel ( ezt nem részletezem, mert a könyv legidegesítőbb dolgának tartom) aki akkor, – mivel a többi gyerek megunta a tvzést, – épp egyedül van,végre odafigyel az emberre és elhiszi, hogy, amit a tvben lát, az valakiknek lehet akár valóság is, megkegyelmez nekik – s felemelkedik a búra.
( ahol közben épp meghal majd’ mindenki egy “tűzviharban” és az azt követő légszennyezésben. )Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Megnéztem a Mr. Robot évadzárót én is. Hát nem lett nagy wtf a vége szerencsére, szóval jöhet a folytatás.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szerettem az eredetit, meg nekem nagyon bejött a mozi is, kár hogy utóbbi bukott.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Windows 10
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest