- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Flash
1x13
Hm, meglepő befejezés, én tényleg azt hittem hogy sikerülni fog megmenteni.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz spiky03 #19536 üzenetére
Flashez:
Két személy volt ott a nő halálakor, szóval attól hogy az egyik Barry, a másik még lehet simán a doki. Egyelőre érdekes a dolog, remélem hamar történik valami. Mondjuk időutazás rulez. Ha a doki a jövőből jött(sanszos, vagy csak simán ismeri a jövőt Gideonnak köszönhetően), akkor már alapból megváltoztatta az egész idővonalat, mert ő segített Flash megteremtésében a gyorsítós baleset miatt. Vagyis valszeg egy másik idősíkból jött vissza, ezzel teremtve egy alternatív világot, hiszen nélküle nem lenne Flash. Viszont az ő jövőjében létezik Flash, ennek bizonyítéka az újságcikk. A Firestorm témához. Valszeg alapból a sereg rendelte el a cucc elkészítését. Az érdekesség inkább az, hogy az atomrobbanást is túlélte a dolog. [ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Még mindig Agymenők:
Ez ennyire népszerű sorozat, hogy olyan embereket nyertek meg cameozni, mint Charlie Sheen, Summer Glau, Stan Lee, Katee Sackhoff?? (jesszus az a fürdőkádas jelenet!!!!)
Későbbi évadokban is lesznek ilyen vendég szereplők? Ugye igen??
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz spiky03 #19568 üzenetére
Biztos hogy nem azonos Wells és Barry. Alapból nekem úgy tűnik, hogy a doki próbál csinálni valamit, hogy ne történjen meg az amit az újságban látható. (tudjátok a krízis) Innentől viszont paradoxon hegyek vannak. Ha azért jött vissza hogy megváltoztassa a jövőt, akkor már ott elcseszte az egészet, hogy visszautazott az időben, kvázi ezzel elpusztította azt az idősíkot. Lévén ő hozta létre Flasht a robbanás hatására. Plusz továbbra is tény, hogy a gyilkosság éjjelén 2-en voltak ott Barry anyjánál, szóval én azt mondom hogy a jövőbeli Reverse-Flash visszautazott a múltba valami miatt. (lehet ilyen terminator módjára, hogy megölje Barry-t,meg az anyját) Csak valszeg Barry a jövőből követte, emiatt történik meg a krízis a jövőben. Mocskos sok kérdőjel van egyelőre, remélem néhányra kapunk majd választ. Supernatural
10x13
Egynek elment, jöhetne már az átívelő szál folytatása.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz tDr1v3r #19574 üzenetére
Bugos még, de ha jól bökünk, akkor látható mi van spoiler alatt. Meg kell találni egy pontot amire rábökünk. (most iPhone 4 telóval próbáltam ki)
Ok, most muszáj szüneteltenem a The Big Bang Theory-t. 4x14-nél vagyok, de az indiai tánc most kicsapta a biztosítékot, úgyhogy inkább lemegyek boltva vacsoráért, és próbálok nem visítva röhögni.
Spoileres lehet, bár csak tánc meg ének:
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Agen Carter
1x06Hoppá hoppá, balhé van.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Pilotszkript: Dreadstar – csatorna nélkül a Universal Cable Productions-től, készítő: Jim Starlin. A Marvel-hez tartozó Epic Comics egyik képregényes karakteréről szóló kozmikus űropera a Tejút galaxis egyetlen túlélőjéről és hajójának legénységéről, akik megpróbálnak véget vetni két gonosz birodalom ősi háborújának.
Könyörgök legyen belőle valami....
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz callmeakos #19626 üzenetére
Akkor tényleg csak addig futtatták míg jön a SHIELD? Jövő héten annak is itt a premierje, de nem tudom hogy Carterban hogy oldják meg a SHIELD megalakulását 1 rész alatt.
Live-Die-Respawn
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz joshua7 #19637 üzenetére
Ezt értettem. De hogy mi a bajod vele azt nem. Történt a szigeten valami, így a vírus elterjedt a világban, Julia meg visszatér a szigetre, mert azt hiszi, ott van a megoldás a halhatatlanok pusztulására. Ergó a jelenben játszódó részek elég rosszul fognak végződni úgy érzem. Én mondjuk arra is kíváncsi lennék hogy a jelenben hol van Julia. [ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem, február 25.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Arrow
3x14
Még a végén kiderül hogy Olliver bejárta a fél világot, amíg hivatalosan halott volt. Jó volt kicsit újra látni Slade-t is. A másik rabról akit említettek lehet tudni valamit? Vagy csak én nem emlékszek rá a korábbi részekbő? Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Supernatural 10x14
Na ez egész jó rész volt, haladt tovább a sztori. Sőt. Anyukát remélem hamar eléri a végzete.
szerk:
8. évadnál vagyok a The Big Bang Theory-val. Imádom a sorozatot, csak most tudtam meg egy meglepő dolgot...Sheldon a valóságban m...más...
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Pitterix #19674 üzenetére
Gondolom Ollie sokat fejlődött azért győzték le olyan hamar. A drogozásról: ha jól emlékszem csak annyi volt hogy rájött, de hogy hogyan azt nem mutatták. Csak most. A hadsereget nem értem hogy miért keverték bele. Mi fog történni vajon, ami ahhoz vezet hogy visszakerül a szigetre egyedül. Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Agent Carter
1x07
Meglepő dolgok történtek, várom az utolsó részt, bár kétlem hogy egy rész alatt lezárnának mindent
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ascension
Kicsit átvágós, de élveztem mindhárom részt. Kár hogy nyitott lett a vége és nem lesz folytatás.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz callmeakos #19813 üzenetére
Na este meglesem én is. Király lenne ha párhuzamosan menne majd Shield meg Carter:
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz callmeakos #19813 üzenetére
Agent Carter 1x08
Most néztem meg én is. Ez a rész is tetszett nekem, de nem látszott rajta hogy sorozatzáró lenne, így bizakodok egy folytatásban. A vége állat volt.
Dr. Zola?? Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Windows 10
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest