Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Miklós315

    aktív tag

    válasz Pitterix #55815 üzenetére

    Én csípem a sorit. Szerintem ki tudott emelkedni a helyszínelős tömbből (egy időben).

    Az első évad még nem igazán találta meg önmagát (olyan kezdő-botlábú, hangulatkereső), a másodiktól már hozta a sajátos karakterét (az NCIS alapsori szerintem inkább a csapattagok egymás közti viszonyán, csipkelődésin nyugszik, és a hangulaton, az aktuális bűnesetek és terrorizmus-átkötő szálak, stb. mellékvágányaival, illetve ebbe helyezve a csoprotdinamikát).

    Viszont a 13. évad nálam a lezárást jelentette: főbb régi karakterek elbúcsúztak, és a 14. évad minőségében is olyan szintű esést jelentett (összesen két epizód tudott halványan visszautalni a korábbi szintre), mintha hirtelen mindenki elfelejtette volna, hogyan kellett ezt csinálni (az operatőr, a szövegkönyvíró, a rendező, a színészek, stb.). Botrányosan "suta-buta" lett.

    Szóval az 1-13. évad ajánlott, ha egy laza, szórakoztató sorit néznél, amiben megkedveled és megszokod a csapatot, és miattuk ülsz le elé.
    Nyomozó-sorozatnak ez is ugyanolyan felületes-gagyi limonádé, mint általában ezek a 40-45 perces tucatsablonok, de jobb a gárda.

    "Szerintem."

Új hozzászólás Aktív témák