Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ragnar95

    nagyúr

    Lilyhammer S01-02
    Zseniális sorozat, a Netflix megint megcsinálta. A trailer annyira nem fogott meg, de ahogy elkezdtem, magával ragadott. Már az elején beindul a pörgés és végig cselekményes marad a sztori, úgyhogy nézeti magát a sorozat az emberrel.
    Nagyon jó megoldás, ahogy a gengszterfilmek világát keverik a vígjátékokéval, Steve van Zandt zseniálisan játssza a keresztapát, zseniális, ahogy kiépíti a birodalmát egy civilizáción túli norvég faluban. Persze balekok veszik körül, úgyhogy ahogy megszokhattuk a filmipartól, végül neki kell egyedül megoldania minden problémát. A kínzási módszereken szakadtam, illetve nagyon jó beszólások vannak benne.
    A betétdalok hihetetlenül jól eltalálták pl S02E08-Bang Bang, illetve maga a főcímdal is nagyon bejövős.
    Persze ez a sorozat sem tökéletes, az 1-2.évad közti átvezetés nekem nem jött be, csak úgy ugrottak pár hónapot, az idősebb gyerek is eltűnt, volt ott egy kis megmagyarázatlan űr számomra. Illetve a norvég részeket szinkronizálhatták volna, idővel talán van, aki számára megszokható, de engem végig idegesített, hogy norvégul beszélnek és csak a feliratra támaszkodhatom azon részeknél.
    Összességében zseniális sorozat, hogyha valaki egy jókis vígjátékotsorozatot keres krimi elemekkel, bátran tudom számára ajánlani.

    Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

Új hozzászólás Aktív témák