- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz Dißnäëß #42577 üzenetére
Szerintem nem rossz kompromisszum ez az átfogás. 28mm már elég széles, sőt emberekhez nem is nagyon jó kisebb gyújtótáv. A 45 meg a majdnem 50 (szebb lenne papíron ha meglépték volna az 50-et), ami már portréra is alkalmas. Tehát pl. esküvőn van egyetlen obid, ami elég beltéri csoport fotókhoz nagy fényerővel és egyben ami egész alakos portréhoz, kellő háttérmosással. F2.8 meg messze nem 1.8, inkább 45 f1.8 telét választanám a gyerekekhez mint 66 f2.8-at, amikor sokszor 1/500 záridőt kell lőnöm.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
vond
MODERÁTOR
válasz Dißnäëß #42577 üzenetére
Kár, hogy nem lett semmi a Tamron 16-70 f/4-eséből. (Tartok tőle, hogy már nem is lesz.) Azt le se vettem volna a vázról, még az f/4 ellenére sem. Mondjuk a Zeiss 16-35-öt se nagyon tekerem le, csak nagy ritkán, ha más kell, mint nagylátó zoom.
Neck: Már az is sokkal jobban nézne ki, mint a 28-as kezdő. Akár tényleg f/2-vel is végig. De muszáj volt egyessel kezdődnie, na.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest