- Yettel topik
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MIUI / HyperOS topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
T_Stark
őstag
válasz blakey #38811 üzenetére
W80C-n nálam sincs semmi gond. (Kopp kopp)
Régebben volt hogy újraindult, meg nem kapcsolt be, csak áramtalanítás után, de ezek egyszercsak megszűntek (gondolom valamelyik szoftverfrissítéssel, már nem emlékszem) és azóta megy.
Mondjuk én ritkán használom a smart felületet, nem is telepítettem rá semmit. A TV nálam csak megjelenítő. -
Peat76
őstag
Akkor nálad valami nagyon másképp működik! Most kopp kopp, volt 1 hét és nem volt gond, viszont tegnap PS4 Pro bekapcs tv rögtön újraindult! Alkalmazás leállás heti 2-6,változó! Én nem tudok másra tippelni, mint valami Hdmi anomália okozta hibasorozat!
Típus, évjárat? Mármint a tiéd!
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Piftuka
veterán
Mert azon szerencsések közé tartozol, akiknek (viszonylag) gond nélkül működik az Android.
Soha nem állítottam, hogy nem létezik ilyen. A lényeg itt az arányokon van.
Ha leírom, hogy világ viszonylatban az Android-os eszközöket használó emberek legalább 30%-a szenved a bug-októl hemzsegő Android OS-től, akkor szerintem nem túlzok.
Ez az arány valószínűleg csupán a tévék esetében sem lehet túlzó. És ez egy nagyon rossz arány.
Mindenesetre az biztos, hogy ha átnézi az ember a WebOS-szel, vagy más tévés OS-ekkel kapcsolatos hozzászólásokat, akkor ezeknek az "anomáliáknak" a töredékét találja.
Egyébként még lassú is. Nekem a Youtube-ot használni kínszenvedés. Ahogyan lereagálja az alkalmazás menüje a görgetést, amilyen lassan reagál a kiadott parancsokra....
Ezért mondtam, hogy minden maradék bizodalmam a 7.0-ás változatban van. Hátha...
"Aquila non captat muscas."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest