- Magisk
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Apple Watch
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
sziasztok!
tudna vki adni egy linket, ahol tudom frissíteni a teló kamera-szoftját? azt olvastam, h sokkal jobb lesz, ha felrakok ilyen "hack"szerűséget igaz ez??
még vmi jó "cucc"ról tudtok, amitől élvezhetőbb lesz a teló?
köszi: CoolBoy
-
CoolBoy323
nagyúr
én próbáltam már a gyári frissítést... én azt vettem észre, h lassabb lett a teló... érdekes ugye?
a videólejátszóba tényleg nem lehet tekerni, akárki akárhogy írja csak egy java programmal (már nemtom a pontos nevét, de a gugli a barátod )
szerintem egy próbát megér az update, h kezd xarakodni a géped...
-
CoolBoy323
nagyúr
nézd meg a verziószámot... lehet h a csajé más, mint a tied, és azért lehet tekerni...
nem vagyok hülye (annyira) a teknikai kütyükhöz, szal másfél év alatt rájöttem volna, h lehet-e tekerni a videólejátszóval
szal ha mondom h az enyémen nem lehetett, akkor biza az úgy is vagyonde Puma K egy egyszerű java progi, és megoldja a videólejátszási gondod... használd a gugli-barátot, és szerintem megtalálod azt a progit amire gondolok... (nagyon állat, titta media player )
-
CoolBoy323
nagyúr
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz littlelion21 #5861 üzenetére
ja hát persze, tudom h nem annyiért adják, csak viszonyításképp írtam az adatokat le
(nem véletlenül élnek meg nagyon jól a gsmboltosok, és pl nálunk se véletlenül van 200m-en 7-8 bolt XD)
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Politika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Magisk
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- CSS topic
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest