- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mic ACE
aktív tag
Nem tudom, én egyszerűen aggódom ezek miatt a visszatérő problémák miatt. És nem is annyira zavarna, ha tudnám, hogy bármi probléma van a telefonnal az ember beviszi a szervizbe és mondjuk 1-7 nap alatt megcsinálják, és kb. egy évig nyugodt lehet. De ahogy hallom nem ez a szokás, hanem szinte mnden szerviz hardverprobléma esetén ül rajta egy hónapot, vagy többet, mire visszakapja az ember a telefonját, ami helyett persze nem adnak egy ugyanolyan ideiglenes készüléket, hanem találd fel magad alapon oldják meg. Mindennek a tetejében még össze is szokták karcolgatni, hagy örüljön az aki vigyázta, és hogy minden ''jó'' legyen egy hónapon belül újra kijön ugyanaz a probléma. Márpedig úgy tűik, hogy ha a zúgást mondjuk a szoftver okozza és ez javítható, akkor is a joy miatt biztos a szervizban fog kikötni a kütyü. Mindezért fizessek ki pl. függetlenül tobb, mint 90000Ft-ot..., hát ez durva. Ja, és vidékiek + költség + idő, mert szerviz nincs mindenhol. Fogyaszóvédelem mikor fogja már se**berúgni egyszer a mobilgyártókat, mert ez szerintem már igenis a fogyasztók szándékos megkárosítása a piaci helyzet megőrzésének érdekében?
Huh..., no most jól kiosztottam nekik."De minek az a párt, ami övön alul árt, meg a nagy vörös állami szuszpenzor!''
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Ukrajnai háború
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest