- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
válasz
Cathfaern #17 üzenetére
Én ééértem! Nem vagyok - annyira - láma.
De azt nemtom megcsinálni, hogy a felcsatlakozott szerveren keresztül telefonáljak? Tehát alapesetben ugye felcsatlakozik, bőngésző neki. Kérdés: nem böngészni hanem telefonálni, hogyan? E program nélkül persze. Tehát van ugye a csatlakozás, ami után lehet e a dialert használni úgy, hogy a szerveren másszon át mint ki-bementő adat. Bár úgy tűnik felesleges kérdésem, mert ezek szerint csak ezzel a progival oldható meg. -
Nimrod
addikt
És az hogyan oldható meg, hogy neten on, telefonálás hogy? A központi szerveren keresztül telefonálni, de hogyan? Vonal a vonalban? Fehér ember nem érteni
-
Nimrod
addikt
Most egy láma netes kérdés jön.
Ha van egy előfizum, havi korlátolt időre, akkor ezzel a progival tudok beszélni mint a telefonnal, ugyebár? Namost így a netezésre fordítható időmből vonogat lefele gondolom én, ergo nem kell plussz díjjat fizetnem ezért. Node. Működik e ez külföldre ill. bárhova így?
Bocsi ha nagyon láma, de én még csak most tapogatózom errefelé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest