Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • goldblum

    csendes tag

    válasz bringasisti #12645 üzenetére

    Egyetértek! Érdemes a leginkább számba jöhető alkatrészekből betenni egyet a kocsiba. Inkább fölöslegesen fuvarozgassunk egy-két kiló plusz terhet, mintsem egy banális alkatrész meghibásodása miatt maradjunk az út szélén. Nálam nagyjából az alábbi cuccok vannak a csomagtartóban. (Igaz, Formanom van, aminek nagyobb a csomagtere, de a Favoritban is ezek voltak mindig ott.)

    Egy liter motorolaj illetve készre kevert G12-es hűtőfolyadék. Gyújtótrafó, gyújtáselektronika, elosztófedél, rotor.
    Szigetelőszalag, izzókészlet, pici zseblámpa, digitális keréknyomásmérő. Tűzoltókészülék, "láthatatlansági" mellény. Pici szerszámdoboz a legszükségesebb szerszámokkal és az elengedhetetlen WD-40. :)

    Ezeken kívül még (nem fért rá a képre): tartalék ékszíj, kannában benzin, rossz pokróc, vontatókötél, bikakábel, védőkesztyű, géprongy, kerékkulcs, pici crowa-készlet. Télen hólánc (Ausztriába járok gyakran, ott kötelező).

    Igazából, ha ügyesen vannak elhelyezve, nem foglalnak annyi helyet, amennyit így első olvasásra gondolna az ember. Van hely az első ülések alatt, a pótkerék körül, stb... Viszont egyrészt megnyugtató a tudat, hogy szükség esetén van mihez nyúlni, másrészt volt már rá precedens, hogy másnak is (nem Favorit) tudtam segíteni.

Új hozzászólás Aktív témák