Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • eFeMeR74

    senior tag

    válasz BÜDÖSLÁB #2421 üzenetére

    Nem feltétlenűl a router,de 90%. Sajnos a vezeték nélküli adatátvitel nagyon ingatag a stabilitást illetően. Rengeteg zavaró tényező rontja a jelet. Sok eszköz a lakásban 2,4Ghz tartományban dolgozik (Pl Micro) Nagyon telitett a 2,4 Ghz tartomány. A nagy adatmenyíséget igénylő tartalmak esetében még mindig a kábelezés a legjobb megoldás. Persze mostmár vannak jó gyors stabil routerek amikkel kiváltható, de ezek ára még mindig elég borsos. Érdemes a dual band 2,4-5ghz és ac szabványt támogató routerek között keresgélni. De még erre sincs garancia, hogy vele is hibátlanul fog működni. :)
    A nyolc éves laptopom is 54mbs dolgozott vettem hozzá egy dualos 5ghz is működő USB Wifit (300MBs) és máris a 100/100 netem 5gz (titkosítatlan) 80/80 fut wifin előtte csak 25/15 tudott. :)

    Arról nem beszélve, hogy hiába van jó routered, ha a vevő (TV beépített wifije) szintén gyenge a kiszolgáláshoz. Nem tudom, hogy milyen teljesítményű a wifi a tvn, de érdemes lenne utána járni mielőtt nagyon belevágnál a dolgokban. :DD Előtte mindenképpen próbáld ki a kábeles dolgot.

    [ Szerkesztve ]

    MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8

Új hozzászólás Aktív témák