- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nubia Red Magic 9 Pro - hivatásos mágus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
..vagy csak egyszerűen rá se kell gyújtani!
Soha!
Fújj"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz icecave #1609 üzenetére
..egyébként édesanyámék pont ma voltak vmi természetgyógyásznál bagó ügyben, egyelőre Ők sikeresnek vélik; "ma csak 1-1 szálat szívtunk el". Persze mondtam én nekik h ez nem így megy, le kell tenni egyik napról a másikra és kész. Bár elhiszem h nehéz.
Pontosan nem tudom mi módon próbálják őket leszoktatni, de valami akupunktúra jellegű..
Egyébként nem is tudom mi kell ahhoz h ne gyújtson rá az ember. 19 éves vagyok, de soha egy büdös szálat nem szívtam el. ..s nem is tervezem.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz icecave #1611 üzenetére
Jah, én is mondtam nekik.
Egyébként valamit még a fülükbe is rakott ez a bűvész.
Holnap kikérdezem őket, aztán beszámolok, noh meg a majd a végkimeneteléről."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Valami jóféle leszoktató program" nekünk is jó volna. Mióta az eszemet tudom édesanyámnak egyfolytában mondom, h "necigizznecigizz", most 21 évesen elhatároztam, h valahogy leszoktatom, persze ehhez 99%-ban ő kell.
Nincs valakinek valami tutira bevált "receptje"?Köszi.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz icecave #2097 üzenetére
Jah hát ez az. A mai napon már ilyen okokat hoztam fel én is. Láttam rajta az elgondolkodást, sőt még talán el is érzékenyült, bízom benne tényleg, h sikerül rá hatnom valahogy.
..de basszus, egyszerűen akarat, vagy fsz tudja mi kell hozzá. Sokan nem hiszik el, de én pl. annyira bagóellenes vagyok, h soha - ismétlem soha - nem szívtam el egy szálat sem. Ki sem próbáltam, de még csak "egy slukkal" sem. Pedig 13-14 évesen a technikaterem mögött irtó kemény lehettem volna én is, de baromira nemet tudtam mondani.
Addig nem nyugszom míg nem fogja lerakni."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz cowboy_bebop #2118 üzenetére
Kutya topikos példát én sem értem, vannak annál sokkalta "haszontalanabb" témák is.
Az eddigi eredményhez meg grat, jó úton haladsz. Ne feledd, minden fejben dől el.
-
runner 125
nagyúr
válasz Narancs #2123 üzenetére
Át kell állnia a szervezetednek is.
Napi 6-7x -i étkezést iktass be, és állj neki mozogni.
Akár eljárhatsz terembe is, vagy esténként nyomsz 1 óra aerob mozgást ( pl. szobabringa..)
-
runner 125
nagyúr
válasz cowboy_bebop #2127 üzenetére
..hála ég nekem nem kellett ilyenekkel soha foglalkoznom, ugyanis egyetlen egy árva szálat / slukkot nem szívtam soha.
-
runner 125
nagyúr
Hali!
Úgy tűnik kezd törni a jég édesanyámnál.
Sikerült rábeszélnem, h próbálja ki az e-cigit - valakinek vele tapasztalata? Egy motoros barátom próbálkozik azzal, állítsa szerint neki bevált.Viszont; nézem vaterán, s kb. 80%-a ebay-es kínai holmi occsóért. Azok is épp olyan jók? Vagy, milyet érdemes vásárolni ezekből? Aminek tényleg van egy kis "utánpótlása", s nem vágyik vissza a dohányra.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dji Mavic Pro + Goggles szemüveg!
- Seiko 5 SRPE51K1 Monokróm Automata Karóra // Teljesen új // Jelentősen ÁR ALATT
- GRETSCH G2622T/TG Streamliner Center Block elektromos gitár
- Seiko 5 Sports - SRPD59K1 - Automata Karóra // SOSEM HORDOTT, FÓLIÁS // ÁR ALATT
- Daniel Wellington Classic Mesh Óra Pakk (2db) // Teljesen ÚJAK // ÁR ALATT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest