Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Thulcandra

senior tag

válasz Thulcandra #1079 üzenetére

Tegnapi nap több szempontból is mókás volt számomra. Igaz névnapom volt, de ez soha nem hatott meg különösebben eddig. Viszont most fontos volt, mert egyben tegnap volt az is, hogy 3 hónapja nem dohányzom, december 24-én kora reggel füstöltem utoljára, ennek tetejébe meg végre, életemben másodszor, 9 év után újra beálltam a röntgenbe, elég izgatottan és félelmekkel teli, mert voltak mellkasi problémáim... Visszagondolva arra milyen sok cigit elszívtam, mennyi olyan bulin voltam ahol vágni lehet a füstöt az utóbbi 12 évben, mikor épp valami bajom volt eléggé bepánikoltam sokszor, féltem, hogy valami komolyabb bajom van...
    Nos, de a tegnapi röntgen után hamar kezembe nyomták a leletet, melyen megkönnyebbülve olvashattam, hogy (egyelőre) nincs semmi bajom, minden egészséges és normálisan működik!
    Mindezek ellenére az utóbbi pár hét elég súlyt helyezett rám lelkileg, hogy soha többet ne gyújtsak rá. Ahogy írtam abban a hozzászólásban is, melyre most válaszolok, párszor már letettem ezt a mocskot, aztán sajnos visszaszoktam, de szerencsére most teljesen más minden, nem látok rá minimális esélyt se, hogy valaha újra rágyújtsak! :)

Sok sikert mindenkinek a leszokáshoz!

" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

Új hozzászólás Aktív témák