- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
fero02
nagyúr
válasz P@trick #1200 üzenetére
Azok csak tünetek. Próbálj meg nem is figyelni rá. Hosszú éveken kersztül a szervezeted folyamatosan kapot a cigiből, utána hirtelen megszakítottad. Természetes dolog, h elvonási tüneteid vannak.
Mindenkinek vannak. Legfeljebb másmilyenek. Nekem pl az emésztésem borult fel (mai napig nem tökéletes). Az sem kellemesebb, h állandóan a budira kellett rohangálnom. Aztán persze ezen is hergeltem magam, aztán még az is rátett 1 lapáttal...Ördögi kör.Elhatározás, akarat, kitartás. Ez a gyógyszer a bajodra.
-
törölt tag
válasz P@trick #1197 üzenetére
Alaposan körül kell járnod a kérdést: miért dohányzol? A füstölésért? A nikotinflash-ért? Menő? Valamit pótol az életedben? Vagy nem is vagy tudatában? Mint ahogy az egy évesnél kisebb babák sincsenek tudatában annak hogy miért is olyan jó dolog az anyatej, és itt nemcsak a vonzó csomagolásra gondolok. Egyszerűen csak követelik a napi adagot.
Tisztáznod kell magadban, hogy tulképp mi is az amitől meg akarsz szabadulni. Ismerd meg önmagad, a mondás nem hülyeség.
-
P@trick
tag
válasz #27070592 #1202 üzenetére
Ehh... Most nagyot mondtál! Mert konkrétat nem tudok mondani.
Azért mert menő, azért épp hogy nem, mert nem az(csak így szoktam rá, de aztán rájöttem hogy hülyeség) Nekem a füst és a Nikotin a döntő szerintem...
Észre vettem olyat, hogyha reggel suli előtt nem gyújtottam rá, akkor sokkal ingerültebb voltam addig, amíg vége nem lett a délelőttnek és rá nem gyújthattam (de akkor sem hűlt le igazán a fejem)
Pl.: most hétfőn fejberúgtak focival, ami magában nem is akkora gond, mert bármikor megtörténhet egy ilyen, meg mivan akkor ha fejbe rúgnak? De olyan dühöt éreztem a haverom felé, aki megrúgott, hogy ölni tudtam volna.... Pedig nem akartam, és éreztem is hogy nem akarok én dühös lenni, csak marháraingerült lettem...semmi
-
fero02
nagyúr
válasz P@trick #1205 üzenetére
Don't foss, take it easy...
Én is lobbanékony voltam világ életemben. A többi próbálkozásomnál meg mégjobban. De ez a mostani...esküszöm Neked, h nyugodtabb lettem. Jó, persze a mai napig tudok akármin is görcsölni, meg húzni magam, de összeségében higgadtabb vagyok.
camelferr: Abba hagyja? Igen, vagy nem?
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz P@trick #1200 üzenetére
Nagyon szívesen, de tulajdonképpen nincs is mit. Viszont a tünetek amiket leírtál, hááát..... ezek alapvetően nem jellemzőek. Én javaslom, konzultálj orvossal, nehogy valami bajod legyen. Ha más nem, így nem fogsz leszokni. Sztem biztosan tud segíteni, mert nagyon és túlságosan stressz gyanús amit leírtál!
-
fero02
nagyúr
99
hnap véget ér...ennek tiszteletére lehet tolok egy bagót.
-
őstag
Lehet hogy állatságnak tűnik, de egyik ismerősömnek a következő képpen sikerült leszoknia: Minden nap egy dobozzal szívott, szóval nagyon gázos volt a srác Minden nap 500Ftot költött cigire. Egyszer elhatározta leszokik. A napi 500Ftot ugyanúgy félre tette,és amikor összegyűlt egy nagyobb összeg, akkor elment vett belőle magának RAMot, Ruhát, stb. Ezekkel örömet szerzett magának, és leszokott
-
RI/OS
őstag
najó. Tehát most elszívok egy cigit és ennyi.(5évet nyomtam napi 1-1,5doboz)
Majd írok, h mizu
Sokszor fáj a fejem miatta, meg büdös rohadjon meg. száradjon le a kezem, ha rágyujtok még 1x[ Szerkesztve ]
-
fero02
nagyúr
100Köszönöm szépen; virágot az öltözőbe, lányokat az ágyamba kérem!
[ Szerkesztve ]
-
fero02
nagyúr
Túl nagy a csönd...mindenki lapít.
-
Sipi16
őstag
-
fero02
nagyúr
Erről ki mit gondol?
-
Sipi16
őstag
A helyzet olyan, mint a kopasz mercis a mozgássérült parkolóhelyen... Mert "megteheti"... Azért valahol elborzasztó, hogy ennyi önuralommal sem bírnak és ezek képviselnek minket...
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
chop
őstag
7 evig cigiztem, 2006 nyaran besokalltam, letettem. Masfel evig 0 cigi. 1 honapja ragyujtottam (fura, de neha meg ennyi ido utan is jolesne 1-1 szal), utana par hetig cigizgettem, venni nem nagyon vettem, inkabb csak lejmoltam innen-onnan. Egy hete nem gyujtottam ra. Szamit az a masfel ev, elegge kioli az emberbol a dohanyzast. 2 napig volt szar, mar nem hianyzik.
-
chop
őstag
Haverom osszeveszett a nojevel, elmentunk pialni. Hazaertunk, mondta, hogy megy ki cigizni, es valahogy rohadtul megkivantam a "szertartas reszet". Megggyujtottam, beleszivtam, rohadtul megszedultem, aznap tobbet nem szivtam. Aztan idovel feljebb ment az adag, max napi fel dobozra, multheten pedig ujra besokalltam. Eleg ebbol a szarbol.
-
Sipi16
őstag
60. Eljött ez is...
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
fero02
nagyúr
Jó lesz ez srácok, csak így tovább!
-
-
-
fero02
nagyúr
Támogatom az ötletet!
Ha kimegyek és leszívok egy cigit, utána visszajövök és elkezd sírni a szám, az csalásnak számít, vagy érvényes?
-
Sipi16
őstag
Rá ne merj gyújtani!
Látom vannak itt a leszokásnál is példaképek 10hónap... Bízom benne ezt még kimondhatom idén...
-
Sipi16
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs