- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
-
PiciDikenz
aktív tag
Sosem akarnék ilyenen semmit játszani, teljes mértékben taszít a gondolat is. Személy szerint az eredeti gépen eredeti játékokkal való játékot preferálom. Többször leírtam már, így a topiklakók biztosan unják már az álláspontom, de az emulátorozás amellett, hogy jogilag aggályos, számomra közel sem akkora élvezet, 5 perc után nyomom ki a játékokat rajta, míg ha beülök a SNES elé, akkor addig nem hagyom abba, míg ki nem pörgetem 100%-ra a játékot. Ezek a kiegészítők szerintem csak a divat retro hullámot akarják meglovagolni, nem képviselnek igazi értéket.
-
PHM
addikt
Az eredeti táp egy 9V 1,4A-es trafó. Mivel a konzol áramfelvétele 1A
alatt van, gyakorlatilag megfelel bármilyen, 8-9V-os és legalább 1A-es trafó.
Ennek hiányában akár DC tápegység is használható, ebből 10V-os és
legalább 1A-es kell. A polaritás mindegy, graetz-híd van a bemeneten.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
-
energy4ever
addikt
A tobbi, mivel nem Angol igy annyit se fog erni.
A Retro bearazos topikban alig tobb mint 1 napja irtal. Az, hogy ennyi idon belul nem kapsz valaszt, meg normalis is! Erdemes megnezni a hsz-eket, es a valaszokat, hogy melyiket mikor irtak, van, hogy 4-5nap is eltelik![ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
itt egy aktívabb csoport, kérdezni és eladni is tudsz
http://jateknaplo.blog.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest