Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #38742016

    törölt tag

    Sziasztok!

    Azóta is tökéletesen működik a Wave. :DDD Viszont van egy érdekes probléma. Igazából már azóta csinálja, mióta rajta van ez a ROM (Omni 4.4.4), nem foglalkoztam vele, de hátha tudja valaki.

    Tehát a gond: Ha lezárom a képernyőt, és sleep módba megy, véletlenszerűen, kb 10-ből 4-6 alkalommal újraindul 1-2 percen belül. Viszont nem az egész telefon, csak a rendszer, tehát az android boot animációtól kezdve, a fota és a badadroid kép ilyenkor nem jön be. Rendszerinfónál a bekapcsolva töltött idő is megmarad annyin, amennyi a legutóbbi rendes restart óta eltelt. Képernyő lezárásnál csak egyszer csinálja ezt, utána a következő feloldásig "alszik" normálisan, de töltés közben 10-15 percenként "újraindult" (ezt a részét sikerült megoldani képernyővédővel, így amíg töltőn van, nem megy sleepbe).

    Próbáltam a logcatet életre kelteni, de teljesen kivették a rendszerből. Reinstall volt már. Hogyan lehetne kideríteni, hogy mitől csinálja ezt? Használat közben teljesen stabil, egyszer se restartolt még.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák