Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• freeknight

őstag

válasz .Macc. #11917 üzenetére

Feljött már az úr fentebb is, de őt keresd.
    Olcsó biztos nem lesz :U . Nem is értem, ha független telefon kell, miért nem olyat veszel? Vagy legalább olyan emberhez viszed, akit előtte leellenőriztél, hogy ért hozzá, nem Abdulhoz az aluljáróba.

• Gergosz2

veterán

válasz .Macc. #11917 üzenetére

+1 az előzőre, de LTE esetén nem kell EFS mentés, mert üres az a mappa :D

(#11918) freeknight

A miért nem alapból függetlent veszel sem mindig sül el jól, ugyanis a telefon hivatalosan csak a T-mobile forgalmazza idehaza értelemszerűen saját hálózatfüggőséggel. Megbízható GSM boltokban általában Németországból származó függetleneket árulnak, kevésbé megbízható helyeken pedig ki tudja honnan származó függetlenített darabokat.

De a azért jogos is felvetésed, mert úgy tudom, hogy a T Mobile bármelyik T függő telefont valamennyi felárárt cserébe függetleníti. Hogy ez pontosan mennyi azt nem tudom , 1430-on megmondják, de nyilván drágább lesz mint amennyiért Ahmed megcsinálja neked az aluljáróban, de cserébe biztosan jó lesz.

Nem tudom ki , hogy van vele , de én már egy ideje nem a legolcsóbb megoldásokat keresem. Jó persze nem azt modom, hogy milliomos vagyok és megveszem a legdrágább helyről, így is alaposan körül nézek, de inkább azt tartom szem előtt, hogyha pl. veszek egy készüléket akkor annak rendben legyen inden papírja, garanciája stb. Persze ez kicsit drágább mintha sufniGSM-ben venném meg, de ez kis felár megéri nekem azt, hogy ne kelljen izgulni a garancia miatt. Most kéne akksit is cserélnem, ott is inkább az eredetit keresem, mert az utángyártottak többsége megbízhatatlan, hamar elhasználódik.

[ Szerkesztve ]

Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito

Új hozzászólás Aktív témák