- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
scorpio74
tag
Azt viszont jó lenne tudni, hogy csak a 4.4.4-esen nincs rádió vagy már a 4.3-ason sem volt!
[ Szerkesztve ]
-
aytukabozs
addikt
Az elmúlt másfél nap arcoskodása után (amibe még modiknak is bele kellett mászni) még mindig nem fejezte be.
Kár hogy itt nincs ignore gomb. :/Telefonguru mint referencia
Szétröhögöm magam....[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Sanyi.il
aktív tag
válasz aytukabozs #11109 üzenetére
van egy javaslatok topic, fejlesztésként megemlíthetnénk
-
gjoco1
addikt
-
Gergosz2
veterán
-
scorpio74
tag
válasz aytukabozs #11109 üzenetére
Hát akkor röhögjél, kit érdekel, több oldalt is megnéztem, csak azokat nem linkeltem be, agyas! Miért arcoskodtam volna? Persze, ha valaki mindent negatívan fog fel és kötözködni akar, igen, így látja!!!
-
Sanyi.il
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
válasz scorpio74 #11119 üzenetére
Na, az a lényeg, hogy végre találtál egy "megbízható" forrást és letisztáztad!
(Bár hozzáteszem igazán elhihetted volna olyanoknak is, akiknek ilyen van és használják ... Csak tudják, hogy nincs a telefonjukban FM rádió!)[ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
Angel2014
addikt
-
Sanyi.il
aktív tag
új nap, és ismét ugyan az a baromság? NINCS BENNE FM RÁDIÓ, NEM IS VOLT.
Ez nem egy firmware vagy rom kérdése, egyszerűen nincs benne az FM rádió hardvere.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Gergosz2 #11125 üzenetére
Angelnek vip s3 telója van. Kap rá lolit, volt fm rádiója..
-
Angel2014
addikt
válasz Sanyi.il #11127 üzenetére
itt világosan leírták: [link]
Megjelenés idõpontja 2012 szeptember
Státusz A
Operációs rendszer Jelly Bean (Google Android OS v4,1)Rádió RDS: szóval 4.1 alatt volt benne!!!
es4: szerintem az én telóm elég vip mert mutass egy olyat akinek gyári telenoros készüléke lenne.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Gergosz2
veterán
válasz Angel2014 #11128 üzenetére
Made my Day
De most komolyan, ha pl azt írná ez az oldal, hogy 16Mpixel-es kamera van benne akkor azt is elhinnéd? Csak a gonosz Samu letiltotta, 4.1 után ? De nyilván a telefonguru jobban tudja mint pl egy GSMarena, vagy egy imei.info.
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Angel2014
addikt
válasz Gergosz2 #11129 üzenetére
A gsm aréna 4.4.2 ről beszél ami nincs és nem is volt.
Viszont az imei infó 4.0 alatt is megerősítette.
Mindjárt lehúzok egy 4.1-et Tmobilost és egy 4.0 romot kicsomagolom és megnézem lesz e benne.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
fidokaaa
csendes tag
Sziasztok
nem tudom hogy jó helyen járok -e, bocs ha nem. Van egy Samsung S3 LTE telefonom (i9305). Kb egy fél éve sikeresen rootoltam (4.3), a telefon hibátlanul működött azóta. Egy ideje viszont elkezdték kiírogatni a különböző alkalmazások, hogy a működésükhöz nincs elegendő hely, pedig 80% körül volt a memóriahasználat, tárhely pedig bőven volt. gondoltam valamit elállíthattam esetleg, ezért úgy döntöttem új rendszer teszek fel.
először innen[link] tettem fel a lengyel független 4.4.4. ROM-ot, majd CF-Auto-Root-m3-m3zh-gti9305 és twrp-2.7.0.0-i9305 ment rá.
Ezután próbáltam ki, de katasztrofális volt, szinte minden app indításánal azt írta ki hogy leállt.utána pedig felraktam a magyar T-s 4.4.4.-et, ahhoz már nem is nyúltam semmivel, de ugyanezeket produkálja...
tudtok segíteni hogy mit lehet ezzel kezdeni? mert így jelenleg egy Nokia 3310-es szintjén van a telefon
köszönöm
-
djzoy
tag
sziasztok! csak egy kérdésem van felétek. Miért van az h a telon csak a custom 5.0 romok mennek semmi más nem. mert a többi mind befagy mid a gyári mind a costum rom. ?!
-
gtesteban
tag
Sziasztok!
Sajnos még mindíg nem oldódott meg az a problémám,hogy a gyári 4.4.4 rendszeren nem működik a gps-em.
Valami fájlt hiányolhat gondolom én mert kipróbáltam egy másik gps antennával és azzal sem működött.
Esetleg valaki találkozott már ezzel a hibával és ha igen szerintetek mi erre a megoldás?üdv: Pisti
-
Zorro(hun)
tag
válasz Angel2014 #11131 üzenetére
Te mit szívtál? Ha van még belőle küldjél Nekünk is.
Elárulom, nem csak az S3-LTE-ben nincs FM rádió, hanem az S4-LTE-ben (GT-i9505) és LTE-A-ban (GT-i9506) sincs nagyjából hasonló okok miatt. Sokaknak ez nem is hiányzik. Az LTE képesség segítségével viszont kitűnően tudsz net-es rádióadókat hallgatni bárhol. -
Angel2014
addikt
válasz Gergosz2 #11132 üzenetére
I9300 telenoros 4.0.4 ben van FM rádió [Fm radió apk]
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz #61600768 #11140 üzenetére
Miért nem érteném ...ti azt mondjátok egy chip hiányzik belőle és azért nem megy.
Én meg azt mondom találkoztam már olyan samsungos telefonnal amiben benne volt a gyári FM rádió 4.1 alatt de megkapta a 4.4 et és abban már nem volt benne.
Én azt hittem ez a probléma ...a freemware , de nem. Bele kell rakni egy chippet és már menni fog.
-
Sanyi.il
aktív tag
ennyi, egy chip kell bele és már menni fog, ma is tanultunk valamit.
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz Sanyi.il #11142 üzenetére
Nézz utánna XDA-an az lte chip került be az FM- rádió helyére ezért nincs nekünk XDA képekkel mutatja hogy beteszi a chippet amiből van 3 fajta is. és elídúl az fm radió. Valami combó chippet tesz bele.
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz Sanyi.il #11144 üzenetére
Idáig is értettem de én erre gyanakodtam : Én meg azt mondom találkoztam már olyan samsungos telefonnal amiben benne volt a gyári FM rádió 4.1 alatt de megkapta a 4.4 et és abban már nem volt benne.
És ez lehet annak az oka ,hogy kimaradt volna egy chipset a 4.4.4-ből ami el inditja a hardvert, de itt nincs mit elindítani mert nincs benne az a hardver,ha csak bele nem tesszük a combó chippet.
-
Gergosz2
veterán
válasz Angel2014 #11145 üzenetére
de most komolyan te egyáltalán érted is azt amit leírsz? Vagy csak olvasgatod a netet , és 4-5 oldal cikkeiből összegyúrsz magadnak valamit?
Én meg azt mondom találkoztam már olyan samsungos telefonnal amiben benne volt a gyári FM rádió 4.1 alatt de megkapta a 4.4 et és abban már nem volt benne.
Pls oszd meg velünk melyik telefon kapott olyan GYÁRI ROM-ot ami letiltotta a rádiót. Kétlem , hogy van ilyen. Az megint más kérdés, ha valaki nekiesik romolgatni, "mert úgyis értek hozzá" alapon, és felnyom egy olyat a telefonjára amivel kb semmi sem megy.
És ez lehet annak az oka ,hogy kimaradt volna egy chipset a 4.4.4-ből ami el inditja a hardvert, de itt nincs mit elindítani mert nincs benne az a hardver,ha csak bele nem tesszük a combó chippet.
WTF???????????????????????????????????
Pls ne írj le olyanokat amiről fogalmad sincs. 4.4.4-ből kimaradt chipset WTF? A frissítés mellé mindenkinek küldenek postán egy IC-t amit a régi helyére kell beforrasztani? Vagy mégis, hogy gondoltad ezt?De érts már meg amit nem is tudom hányan írunk le neked. Ebben a telefonban fizikailag sincs rádió. Nincs. LTE chip került a helyére.
Az I9300 meg nem ez a telefon, nem hiába van másik topikja. Hardverben és ROM-ban is különböznek.
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Akidobos74
aktív tag
A képernyőzár opcióban nincs a "nincs" opció. Ez a német 4.4.4. sajátossága és a lengyelben van és hülye vagyok, vagy eltűnt? Nálatok hogy van ez?
-
dobzy
tag
válasz Akidobos74 #11148 üzenetére
Nordic-on van, a legutolsó opció.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest