Aktív témák
-
xnace
őstag
Én meg leléptem moziba Másnaposok2-re
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz ForRedGlory #6653 üzenetére
Te se ismerted a Kertvárosi gettót?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Everman
addikt
válasz ForRedGlory #6657 üzenetére
Semmivel sem tűnik gyorsabbnak, mint a sima SGS, a Prohardver oldala meg konkrétan lassabban jött be mint nálam (SGS-en és iPaden), direkt összemértem
-
ForRedGlory
félisten
válasz Everman #6658 üzenetére
Esetleg azt is észrevetted, hogy nem WIFI-n volt...és Flash is be volt kapcsolva?
Mellesleg gyorsabb, elhiheted... Nem sokkal, de minimálisan igen, és itt nem arra gondolok hogy 0.3 tized a lapozás, hanem a smoothság.De most csinálok egy normálisabb videót, valahogy leteszem a szifont (mert azzal vettem fel ) hogy kinézzen valahogy. Egy rövid review lesz csak hogy tesztelhest a böngésző betöltési sebességét is
Oppenheimer: jaja, ott a pont, az SGS alatt, mármint az animáció elég FPS szegényes, pláne amikor a holdat mutatja. Itt már azzal sincs gond. Megmondom őszintén SGS-el ezért nem is nyitogattam túlzottan ezt az időjárás előrejelzőt. Amúgy ez nem BW, hanem Fancy Widget Pro
[ Szerkesztve ]
-
buda002
csendes tag
válasz ForRedGlory #6656 üzenetére
Az fasza lenne
-
Everman
addikt
válasz Oppenheimer #6659 üzenetére
Azt nem tudom, én Palmary-t használok időjóslásra
-
Everman
addikt
válasz ForRedGlory #6660 üzenetére
"Esetleg azt is észrevetted, hogy nem WIFI-n volt...és Flash is be volt kapcsolva? "
Igen, mindkét körülmény azonos volt az SGS-nél és gyorsabb
iPadnél persze nincs flash, de az SGS-ről osztott nettel néztem, az is gyorsabb volt.
A smoothság (érdekes szó), meg nem jön át a videón
-
Oppenheimer
nagyúr
Én is most FW-t használok és az időjárás előrejelző részét nem tudom megkülönböztetni a kettőnek
-
Everman
addikt
"Mellesleg gyorsabb, elhiheted... Nem sokkal, de minimálisan igen, és itt nem arra gondolok hogy 0.3 tized a lapozás, hanem a smoothság."
Ezért jó az Android
+1 mag
+fejlettebb architectura
+lényegesen erősebb GPU
+magasabb órajel
+dupla memória
= minimális különbség és smoothság...Nagyon kíváncsi leszek, hogy az ICS kitudja-e majd ereszteni a fenevadat ebből a vasból, vagy nem, mert ez így eléggé kevés
---
"De most csinálok egy normálisabb videót, valahogy leteszem a szifont (mert azzal vettem fel ) hogy kinézzen valahogy. Egy rövid review lesz csak hogy tesztelhest a böngésző betöltési sebességét is "
A deszkával filmezz, még ha gyengébb is a minőség és csinálj összehasonlító videót.
Lehetőleg ne csak böngészős, hanem azonos alkalmazások összevetését is.
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Everman #6665 üzenetére
Szerintem nem... a Google nem fogja cserbenhagyni a Hüvelyt meg a ZTE-t, sokkal fontosabb neki, hogy az olcsó szarokon is menjen a Droid, mint hogy a drága szarokon jól és szépen menjen a Droid...
-
Everman
addikt
válasz Oppenheimer #6666 üzenetére
Az olcsó szarokon csak a szolgáltató húz hasznot, se a gyártó, se a Google nem lát abból sok pénzt.
-
ForRedGlory
félisten
válasz Everman #6665 üzenetére
Nincs meg hozzá a türelmem és a kedvem sem, be kell érned ezzel. Javaslom hogy nézd meg alaposan a böngészőt/google üzenetet
szerk: gratulálok a buzi ájfónnak... Lemaradt a videó lényege, mert kiírta hogy 20%-on a töltöttség és önhatalmúlag lecsapta a videót...
[ Szerkesztve ]
-
Everman
addikt
A hülye reklámok egy kattintással eltüntethetők (nem véletlen, hogy a Google-nak az iOS-ről több reklám-, a WP7-től meg több licencdíj bevétele van, mint a saját platformjáról).
A gyártó ezeket a készülékeket minimális haszonnal értékesíti, a Google meg nem sokat lát belőle, mert ezek a userek ritkán vásárolnak és kevés netet használnak. A szolgáltató meg tojik az egészre, mert a birka, a havidíjat kifizeti és még beszél is rajta (neki is kevesebb a haszna, de neki ez nem annyira fájdalmas).
-
Everman
addikt
válasz ForRedGlory #6669 üzenetére
"gratulálok a buzi ájfónnak... Lemaradt a videó lényege, mert kiírta hogy 20%-on a töltöttség és önhatalmúlag lecsapta a videót..."
Ezt az SGS is megteszi 15%-nál
Egyébként a helyzet változatlan, semmivel sem gyorsabb a videód alapján, mint a sima SGS.
-
sagit
veterán
válasz Everman #6670 üzenetére
magyarul a gugli emberei akik a "termék stratégiáért" (vagy nem is tudom hogy írjam) felelnek képzetlen barmok, hogy nem a "prémium only" utat választották, hanem boldog-boldogtalannak is eladják az oprendszerükkel szerelt telefont... tuti nem éri meg, és ez nekik fel sem tűnik..
[ Szerkesztve ]
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
ForRedGlory
félisten
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Everman #6670 üzenetére
Akkor sem! Igazunk van és kész! Én is örülnék neki, ha az ICS-vel végre kiforrott lenne az Android (ennyi év után?), de nem táplálok nagy reményeket... úgyis elbasszák. A Honeycomb is egy rakás szar lett, pedig az alatt csak nvidia tegra 2 lehet, tehát nem mondhatják hogy a hardveres fregmentáció miatt van...
-
sagit
veterán
válasz Everman #6675 üzenetére
"vagyis azért ne kezdjünk el olyanokat várni, hogy az Apple megveszi a Microsoftot és az Intelt, sem azt ne állítsuk, hogy ennyiért lehetne eladni a vállalatokat."
a te linkedből idézve érdekességnek jó.. másnak semmiképpen
második linkehz: a második negyed év miért "gyengébb" ennyivel mint az első ?( 2011-es)
szerk: megvan, elsőbe bele tartozik a karácsonyi szezon
[ Szerkesztve ]
-
Everman
addikt
"érdekességnek jó.. másnak semmiképpen"
Persze, számunkra csak érdekesség, de egy ilyen pénzügyi jelentés után nem lennék pár konkurens cég pénzügyi fejese helyében, mikor a részvényesek elkezdik csavargatni a tökeit (legkevésbé a Nokiánál).
De a Google sem szárnyal, ha a bevételekről van szó.[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
gyerekek valaki tudja hogy is van ez a telenoros garancia? 1 év jótállás és a maradék 1 év mi is pontosan?
-
sagit
veterán
közbe megvan (de beírom ide hátha kell valakinek)
"A 2010. március 31. és 2011. március 31. között vásárolt mobiltelefonokra a gyártói garancia itt feltüntetett lejárati dátuma után további 1 év Korlátozott Samsung Jótállást vállalunk abban az esetben, ha a készüléket valamelyik mobilszolgáltatónál vásárolták (nem kártyafüggetlen)."
"A Korlátozott Samsung Jótállás azt jelenti, hogy a készülék esetleges meghibásodásait garanciálisan javítjuk, de a készülékkel együtt adott tartozékok meghibásodásait nem."
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
válasz ForRedGlory #6657 üzenetére
Ezt a videót a felhasználó eltávolította.
Sajnáljuk.mi van?
bakker, lemaradtam a pannonos galaxy miniről vadi új 20kért... ti meg nem szóltok
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
sagit
veterán
válasz ForRedGlory #6680 üzenetére
nem tudtam hogy a korlátozott mit jelent... de most már megvan
-
Oppenheimer
nagyúr
Egyre jobb az X-Akták, nem bírok leállni vele!
-
ForRedGlory
félisten
válasz Oppenheimer #6683 üzenetére
Halkan, mert kiskorúak is vannak, akik fejlődését megzavarhatja az ilyen sorozat...
Nézz rá az avatarjára és a sajátodéra, aztán érteni fogod mire gondolok[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Cigók, kaja: [link]
-
r4z
nagyúr
válasz ForRedGlory #6685 üzenetére
Házi készítésű?
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
nggabi
félisten
válasz ForRedGlory #6685 üzenetére
ennyire nagy a csóróság? már kajajeggyel is üzérkedsz?
am 40et adok érte ha kől me cigó vagyok
"szenyor dzsíííí"
-
sagit
veterán
válasz ForRedGlory #6689 üzenetére
és ménem' vásárolsz vele?
am chat valaki?
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
Te is a média márktba jársz?
am nekem se kéne mert csak elpizzáznám...
sagit: mert nem is tudja h lehet vele fizetni a tecsóban... marad a pizza
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
r4z
nagyúr
Ádd má' odá tezsvírednek negyvené'. Há' csálódbán márád dikk.
-
sagit
veterán
válasz ForRedGlory #6692 üzenetére
de elugattad vazz de nem értem hogy az hogy pizzára költötted miért zárja ki hogy elmenj belőle 2-3* bevásárolni?
am meg ha a zsebedbe lesz a pénz és kajás leszel este úgy is pizzát veszel
-
nggabi
félisten
válasz ForRedGlory #6692 üzenetére
te nem akkora javítják meg a nyomtatódat? ubazz elszóltam magam... akkor ezért kell várni 20.áig...
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
ForRedGlory
félisten
Nem. Spur vagyok... kp-val nem veszek pizzát, hanem inkább rendes kaját.
Nem adnak belőle vissza, és csak a baj van, ha nincs kp-m... mindig kártyával fizetek mindenhol, nem szokott csörögni semmi a zsebemben, ha épp kiakarnak rabolni rábasztak
Max viszik az SGSII-m és az i4-em, de kp-t nem az tutinggabi: kabbe
[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
válasz ForRedGlory #6696 üzenetére
áhháá ... így már értem
más: esett az i4 ára?
más2: ne sértődj meg de én azokat is gyűlölöm akik előttem 100-200-300-400 ft-okat fizetnek kártyával és pöcsölnek
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz ForRedGlory #6698 üzenetére
Egyszer próbáld ki, nagyon érdekes arcot vágott egyszer a néni, amikor egy rágógumiról áfás számlát kértem
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest