Hirdetés

Aktív témák

  • Gergőkee

    aktív tag

    válasz derrik #5840 üzenetére

    Vótmá! írtam is róla, keress vissza. 1 fokkal jobb, egy (számomra) releváns hiba javult. Az ikonok méretének kisebbre vételével több ikon fér egy mappába, már nem 12 a max. Többi hiba maradt.

    + megjelent egy skin, mely a vöröses ikonhátteret és a doboz foldert tartalmazza.

    De nem használható még a cucc. Legeslegnagyobb baj, hogy widgetek nem frissülnek időben. Extended controlon bekapcsolom a wifit, erre csak fél óra múlva mutatja... Óra késik 15-20 percet. Pure news, calendar, grid calendar meg sem jelenik.

    ICS várók: olyanok vagytok, mint a rossz gyerekek. Nyafogtok itt a következő "játékszerért". Most komolyan: mi az, amit jelen állapotában nem tudtok megcsinálni a telefonnal, és olyan életbevágóan fontos??? Ok, nyilván fogtok írni ilyet. Akkor meg mi a baj az lph betával??? Ok, nyilván erre írtok majd a hibáiról. De mi a garancia, hogy a végleges ics rom hibamentes lesz??? Semmi.

    Én megjelenés után megvárom, amíg szénné tesztelitek. Ha nincs prob., akkor majd felteszem. Ha ez 2-3 hónap, akkor 2-3 hónap. Nekem a legfontosabb a stabil, hibamentes működés. Ezt a gyári KI4 rom teljes mértékben tudja. Igazából az se nagyon zavarna, ha nem jönne ICS.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák