Hirdetés

Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz Varszegig #16586 üzenetére

    Én GoSMS Pro-t használok, és nekem az EX-et dobja be. Nem volt olyan ahol esetleg félrenyomtál, és már felkínálta melyik legyen az alapértelmezett? Mert tőlem kérdezgetett ilyeneket az elején, ahol mindenhol az EX-et választottam, és azóta nincs gondom.
    GoSMS Pro-t próbáltad? Klasszisokkal jobb a gyári megoldásnál. Témázható, időzíthető is. Nekem nagyon bejön! :K

    (#16589) F-ECT$

    Remélem nem így lesz, mert akkor nem lesz Primo Androidra. :( A szolgáltatós navik meg...Pff. iPhone mellé is kaptam T-s Navigon-t. Amit azok össze-vissza szerencsétlenkedtek a frissítéseknél. :( Ingyen volt, és teljes értékű, de inkább megvettem az iGo Primo-t.
    A mostani Navigon egész jó, de nem pontos a magyar nyelvű fordítás, és ugye motoron csak hallgatni tudom. Olyan nincs benne hogy "tarts balra" csak "fordulj balra" vagy valami hasonló. Itt az okozza a kalamajkát, ha a kereszteződésben balra is tarthatok, meg kanyarodni is lehet. :( Volt már igen extrém kanyargásom is motorral amig meg nem szoktam, de ez sem az igazi.

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Aktív témák