- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android szakmai topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ben
addikt
Nem értek hozzá, nincs még ilyen töltőm, nem volt még ilyen telefonom, ami kiírt volna bármit is erre, most csipegetem az infómorzsákat. Nem tudom, hogy a telefonja, az S20FE mennyit tud, de elvileg ment a maximum ezzel a töltővel. Ebből gondolom, hogy működnie kellene.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
PedroPascal
senior tag
Ha olyan töltő kell ami USB A és C egyben akkor gondolkozz el ezen: EP-TA220NBEGEU Itt működik rendesen a 25W szupergyors töltés is. USB A-val felejtős hogy Samsung telefont 25W-al fogsz tölteni. Nekem ilyen van: EP-T6530NBEGEU Ha mindenes töltőt keresel. Vagy próbáld végig az összes ilyen-olyan töltőket a végén meg veszel egy normálisat. Jó töltőt olcsón nem fogsz venni.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
őstag
Trollkodnék egy kicsit: töltő kérdésben már volt párszáz komment, de még mindíg nem tudni, melyik a töltők
szent grálja"Pitakája"[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz PedroPascal #6055 üzenetére
Te ne trollkodj!
"anker" találatok száma 4 és ebben már a te válaszod is benne van
"pitaka"találatok száma 140 -
PedroPascal
senior tag
-
qltsar
veterán
20FE ugyanúgy tudja elvileg a 25W-ot, de ettől még nem SFC 1.0-t írt, hanem ultragyors töltést, ami lehet, hogy 18W, zavaros így sajnos
Linkelt Samsungokkal biztosan fog menni, de én kisebbet (GaN) és univerzálisabbat akartam, és berizikóztam a 65W-os GaN5 Pro-t a Baseus-tól, mert így tudom mással is használni. De, ha neked nincs szükséged más típusú felhasználásra, lehet, hogy elég egy kisebb Samsung, vagy amiről eredetileg szó van.
Ha neten rendeled, és nem megy, akkor 14 napod amúgy is van, ha nem menne. Ennyi pénzért egy próbát megér, eMAG-on most még akciós is, és a két portos változatához jár kábel, talán ehhez is adnak egy 3A USB C kábelt, nekem a gan 5 Pro-hoz járt egy 5A kábel.
[ Szerkesztve ]
-
G@ben
addikt
válasz PedroPascal #6053 üzenetére
Jó lenne egy olyan, azért is néztem a Baseus-t. Néztem belőle a 20W-osat, de egy ezrest rádobva már ott a 30W-os, ami tud PD3.0-át, amivel elvileg tudja a telefon a 25W-ot. Nem azt mondtam, hogy USB-A-n 25-tel fog tölteni, ott valószínűleg 18 a maximum.
Elgondolkoztam, de az elején még egy 3500 forintos Samsung töltőt ajánlottál, de mivel szeretném, ha lenne rajta A-s port, ezért nézelődtem, így találtam a 6000 forintos Baseus-t. De az nem jó, mert olcsó, inkább legyen 8800-ért Samsung. De akkor a 3500 forintos Samsung nem túl olcsó? Ez a Baseus elvileg tudja a specifikációkat, ami kell a maximális töltési sebességhez. Ha meg 2 telefont kötnék rá, elméletben akkor is nyomnia kellene mindkettőt 15W környékével, nem? Az sem sokkal lassabb, ahogy vasárnap le is teszteltem. A maximum, amit rátennék, az 2 telefon és egy power bank, de az tuti csak nyaraláskor a nap végén, akkor meg kb mindegy, hogy fél órával tovább tölt-e.qltsar: nem lenne más felhasználás, nem töltök róla fogkefét, laptopot, semmi egyebet. Az Emagon kicsit zavaros a leírás, mert ami akciós 4290-ért, arról 1 kép van, nem tudom, hogy az melyik. De lehet, hogy berendelem és ha nem az, nem veszem át. Ha meg az, mindenképp lesz róla teszt!
-
Mentolka
senior tag
Szerintem alapból a Samsung tárcsázó van a kamerásmobilon. Tegnap a Play áruházban rákerestem a Phone alkalmazásra, és a Google Phone letölthető volt (tehát nem az az alapértelmezett telefon alkalmazás). Leszedtem, telepítettem, és voilá!
Abban be lehet állítani a rendezés módját - most faxa. -
leslien
nagyúr
válasz <Adamsky> #6074 üzenetére
ha így nézed a képeket ,akkor nem is csoda ,h nem látjátok a különbséget..
te ma ne lottózz.. bár legközelebb megkérjük a kollégát eredetibe töltse fel a képeket..
pláne ha véleményt is akarna kapni...[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Tiédetis
senior tag
hmm.. érdekes, ha beállítom arra sim-et aktuálisnak, akkor sem aktiv.
Mondjuk az egész fura. Ha átváltom a netet az alapról (esim, voda) tutis netre, néha hálózati hibát ír ki, és visszavált a másikra. Ha kikapcsolom azt a kártyát és vissza, utána működik.Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
AliasB
senior tag
Üdv!
Találtam egy gyári lehetőséget amivel a galériába le lehet védeni a mappákat. Bocs ha volt már de azért leírom hátha nem mindenki hallott róla. Szóval ha a galéria névjegyénél a verziószámra nyomkodunk párszor akkor bekapcsoljuk a rejtett menüt ami a névjegy alatt jelenik meg, mint plusz menü "Gallery Labs" néven (a galériából ki kell lépni meg vissza a változtatásokért) és abba van egy csomó funkció. A legfelső Album entry-lockot kell bekapcsolni. Aztán az albumokra ha rányomsz folyamat akkor engedi lezárni lock album menüre nyomva.Járj nyitott szemmel.
-
eszakas
senior tag
-
AliasB
senior tag
válasz PedroPascal #6082 üzenetére
Nincs mit
Amúgy észrevettem, hogy máshol is működnek ezek a rejtett menüs dolgok mert ha pl a play áruház beállításainál - részletek - Play Áruház-verziójára nyomkodok akkor is bekapcsol az áruháznál egy fejlesztői módot. Mondjuk ott semmi extrát nem vettem észre csak valami tesztverziókat is enged letölteni vagy ilyesmi.Járj nyitott szemmel.
-
róland
veterán
Esetleg nem érkezett e havi frissítés, friss, ropogós Android 14-gyel és OneUI6-tal?
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
-
PedroPascal
senior tag
Üzenetek app-al próbáltam de nem működött. Van erre lehetőség?
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
AliasB
senior tag
válasz PedroPascal #6088 üzenetére
Nem feltétlenül működik ez minden alkalmazásnál és ezeknél vettem észre meg ugye a beállítások a build számnál az a fejlesztői beállításokat hozza elő. Biztos vannak még ilyen rejtett menük amik előhozhatók valahogy.
Járj nyitott szemmel.
-
PedroPascal
senior tag
Samsung-nál általában. Töltés=5-10W, gyorstöltés=15W, szupergyors töltés=25-45W. Persze ez mind vezetéken és telefon függő mert van ami csak 25W-ot tud felvenni.
-
qltsar
veterán
Appal nézted? Akkor semmit.
Ha pontosan akarsz mérni, akkor külső eszköz kell, ha azt akarod megnézni, hogy megy e a SFC 1.0, akkor azt AOD-n kiírja, - kivéve, ha kiszedted, ahogy én GoodLockkal - illetve miután ráraktad a töltőt 1-2 másodpercig a notification-ben, hogy SFC 1.0 / 2.0.
[ Szerkesztve ]
-
PedroPascal
senior tag
Mi a célod a szupergyors töltés (25W)? Minden ilyen jellegű app a felvet áramot fogja kiírni nem a töltési technológia nevét. Fentebb leírtam egyszerűen mikor hogyan tölt. Pár másodpercig látod mikor rádugod tölteni. De a beállításokban bármikor megnézheted.
-
G@ben
addikt
válasz PedroPascal #6095 üzenetére
Az első cél az, hogy megtudjam, ez a töltő képes-e a szupergyors töltésre. Egyelőre gyorstöltést ír a gyári kábellel. Mondjuk nem esem kétségbe, ha mondjuk csak 20W-ot tud, az sem sokkal lassabb és a töltő sem volt drága.
-
PedroPascal
senior tag
Ha csak gyorstöltést ír akkor max 15W. Nem csak az amper számít mivel a feszültség is váltakozik. A gyári kábel nem korlát itt. A töltő amit vettél nem kompatibilis ilyen téren a Samsung telefonnal. Korábban mutattam neked Samsung töltőket. Nézz utána a neten az adttábláinak és hasonlítsd össze azzal amit vettél.
Személyes tapasztalatom csak egy xaomi usbc töltő tudta a szupergyors töltést amit a Samsungok is. Huawei, OnePlus, Asus... Sok töltővel próbáltam már az évek alatt.[ Szerkesztve ]
-
G@ben
addikt
válasz PedroPascal #6097 üzenetére
A feszültséget nem tudom, azt is kerestem, hogy mennyi lehet. Csinálok majd egy tesztet, hogy 0-100 között mennyi idő kell neki. Ha közel van a tesztben említett 70 perchez, akkor megtartom.
-
PedroPascal
senior tag
Ne keresd az app-ban. Töltő oldalán nézd meg az adatlapot. Több szabvány van mint amit korábban írták neked, sfc... De normál felhasználónak ez kínai. Ha érdekel a téma akkor google a barátod. Nálam evidens, hogy Samsung telefonhoz Samsung töltőt használom. Másoknak is ezt tanácsolom.
-
qltsar
veterán
A leírtak alapján nem képes rá. Én visszaküldeném így.
Nem csak a teljes töltési idő számít sőt...
Esetemben 0-60%-ig SFC 2.0-val feltölt 20 perc alatt, míg egy 25W-os töltővel 35-40% körül járna. 70% felett meg visszalassul mindegyik töltő.
#6099: Nem hozzáértő embereknek valóban jó a javaslat. Nekem multi-device felhasználásra kellett egy GaN töltő, de szemezgettem a Samsung 65W-os fejével, árban nem lett volna sok különbség, ettől függetlenül a Baseus GaN 5 Pro ajánlott S23/+/Ultrához, mert mindkét SFC-t kihajtja.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest