Hirdetés

Aktív témák

  • Gizmo94

    veterán

    válasz djapor96 #4025 üzenetére

    Részben igazad van, de az averzióm oka éppen az elmúlt napok t-s tapasztalatai alapján adódott.:) Minden igaz amit írsz, listaár alatt, stb..
    Lenne egyébként, mert ez csak azért lesz így, mert ajándékba kapom (nám) :)
    Amúgy sosem vettem kedvezményre telefont, csak az elődjét, az SGS-t, azt is csak azért, mert mikor bementem a telenorhoz kifizetni a számlaelmaradásomat az ügyintéző szeme kigúvadt, hogy " maga itt van nálunk az indulástól, miért nem vesz készüléket?
    Mondtam, az eszem menne el, maguk nem egy grállovagok, azért vegyek,hogy lehúzzanak vele? Amint kiderült,hogy semennyit nem kell befizetnem és kaparinthatom az SGS-t, meginogtam, elhoztam.

    T-ről: én ennyi egérfejű, arrogáns, pofákat vágó, láthatóan az ügyfelet a picsába kívánó, dilettáns, idétlen és segíteni nem hajlandó, semmit nem tudó, bambán egymásranéző alkalmazottal életemben nem hadakoztam, mint az elmúlt napokban ezért a szaros telefonért.
    Hangsúlyozom, ez csak a személyes kontaktus volt a t-pontokon, a telefonos ügyfélszolgálatukhoz nekem nincs hozzáférésem. Lehet,hogy ott superman és káosz kapitány vállvetve küzd az ügyfelek kegyeiért, ropi-csoki nápolyi jár mindenkinek dhl-lel, ezt nem kétlem. De a személyes kommunikációt illetően a tapasztalatom negatív... :R

Aktív témák