- iPhone topik
- Van még Nokia telefon!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Galaxy Ace S5830I/M/C
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
nagyúr
válasz krisz764 #2888 üzenetére
Eredetiben MSM7227T van, qualcomm gyártmány, és Adreno 200 advanced GPU. Nyers ereje több mint dupla, DSP (videofeldolgozó) és dupla olyan erős, ráadásul még drivere is van (Alcatel V860-nál kiderült hogy annyira nem rossz a chipset csak a CPU veszi a videót ), aztán meg a Broadcom IGP se nem szabványkövető, se nem kompatibilis a qualcomm kiterjesztésekkel, így játékokkal baj van, ráadásul kevés a VRAM, így egy csomó játék nem megy, vagy ki kell crasheltetni a felületet hogy menjen, pl NFS Shift, de ahhoz még adreno utasításokat is kell emulálni.
-
quailstorm
nagyúr
válasz krisz764 #2895 üzenetére
Látom nagyon függő vagy. SEHOGY. Olvass utána mi a különbség az ARMv6 meg az ARMv7 közt.
Ez olyan mint amikor az MX440 tulajok rinyáltak az NFS carbonért PC-n. Hogy nem lehetne-e... persze, Directx8.1 shader code-ban van írva, és majd valakiknek az ősrégi elavult gyenge gépére újraírják 0-ról. Hát nem. MCPE ugyanez. Üzletileg nem éri meg, játszhatóság is kétséges lenne. -
quailstorm
nagyúr
válasz krisz764 #2899 üzenetére
errefele kérdezősködj, mert magamtól nem ajánlok
Árat nem mondtál, nekem a középkat mást jelent, meg az igényeim is mások. Egy LG L9-cel már el lehet lenni vígan. Vagy galaxy nexusszal. -
-
quailstorm
nagyúr
válasz krisz764 #2936 üzenetére
Először is nem ismered fel hogy kinek írtam. Ez hiba. Másodszor is még mindig nem fogod fel HOGY NINCS OVERCLOCK.
Aztán az előbb még ROM bővítésről makogtál, mint belső memó. Most meg SWAP-olni akarsz. Döntsd el. Nekem sose volt saját droidszarom, nem volt időm megoldani ilyeneket, nem tudom. Az tuti hogy EXT3 partíció meg swap partíció kell SD-re, meg link2sd, data2ext script és swapper. De én nem csináltam, és régen is sok baj volt vele S5830i-n, pl GPS hibát okozott.
(#2937) ProdyG: először is bele kell törődni, hogy a telefon ilyen. Aztán ha a gyári fürgeség kell, ami telefonnak még elegendő volt, akkor javaslom az összefoglalóban linkelt 4 fájlos ROMot, vagy a PDA.tart ami egy elég régi de megbízható gyári.
Aztán ha több időd, kedved van, akkor a népszerű, jobb gyári alapú custom ROMokkal, custom kernelekkel is próbálkozhatsz, üzemidőtöbbletet garantáltan hoz. CM7 is remek teljesítményre, csak a kamera bugos, és az is marad.
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz krisz764 #3661 üzenetére
nincs overclock
amennyiben van swap támogatás a kernelben, akkor létrehozol egy swap partíciót SD-n (Galaxy S-en próbáltam eddig, az csak a saját recoveryjéből formázást fogadta el), aztán ha van swap partíció, terminál emulátor, rendszergazda joggal persze
és a swapon /dev/block/mmcblkXpY
ahol a két paraméter jelöli a partíció helyétamúgy tuti van erre valami app is, pl ramexpander, de az engem nem izgatott, a fenti lehet bonyolultnak hat, meg minden indításnál meg kell csinálni, de úgyis lassítja a telót, meg instabil, szal csak játékokhoz kellett nekem
-
quailstorm
nagyúr
válasz krisz764 #3669 üzenetére
ez nagyjából releváns
ha a múltkori nagyon rövid leírásom nem tetszett -
quailstorm
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest