Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Silenzio

    addikt

    1.5.7-es tapasz. Csak gratulálni tudok a játék fejlesztőinek. Win 7-tel nyomom, maxon, dx10-ben 25 fps volt azon a ponton, ahol 1.5.4-gyel dx9-ben 13 fps. Wow. Király. Nem tom minek tudható be a 100%-os gyorsulás, de örültem neki. Egyéb helyeken persze játszhatatlan volt, ezért letettem róla hogy maxon toljam.

    Most jön a lényeg:
    1. A játék következetesen lefagy, ha quick load-ot nyomok, abban az esetben, ha meghaltam. De csak akkor. Namármost, az ember azért tölt vissza általában, mert meghalt. Ennyit erről.
    2. Garbage. Vigyek el xy banditának valami shotgun-t. Kihalászom délkeletről, elviszem, de a nyíl már máshova mutat, egy tök más karakterre, aki nem kér a cuccból, értsd, nincs olyan párbeszéd lehetőség, hogy nesze baz'meg amit kértél. Megkerestem a gyíkot aki adta a küldetést, de nem csinál semmit, csak elhajt a gyérbe.

    Kérdés: MI A TÖKÖMET CSINÁLTAK A KÉSZÍTŐK MÁSFÉL ÉVIG? ÉS MIT CSINÁLTAK A MEGJELENÉS ÓTA?

    De komolyan, nálatok is ilyen ez a szutyok? Mert akkor csodálom, hogy valaki még játszik vele. Mielőtt még valaki akadékoskodna, miért win7-en nyomom, mert rohadt gyors a tetű vistához képest, meg mert csak. És nem, nem a winfos tehet róla, xp-n ugyan ez volt. Még a patchek előtt. A legdurvább bakikat nem képesek javítani... Asszem inkább a Fallout 3-at tolom. Meg a Gothic 3 expansiont. Ennyire még az se bugos.

    https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

Új hozzászólás Aktív témák