Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Így készül egy Earfun headset
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcds
őstag
Sziasztok!
Port nyitással van gondom. Van egy dlink di-524-es rooterem és az utorrentnek szeretnék egy portot nyitni. Megcsináltam, ami a portforward.com oldalon le van írva, de még mindig nincs nyitva a port. Érdekes, hogy egy ideig jó volt. Most meg hiába van zöld pipa az utorrentben, ha elindítom a tesztet, kiírja, hogy nincs nyitva a port. Ezt a laptopomon csináltam, amin w7 van. Van egy asztalim is, azon xp van, de ott még dinamikus ip-nél is azt írja ki, hogy a port nyitva és a feltöltés is megy rendesen. Van vkinek vmi ötlete, mit kellene még csinálni vele? -
xcds
őstag
Letöltés megy, feltöltés meg úgy ahogy. Tűzfalnál hozzá van adva a torrent a kivételekhez, uh nem tudom, mit lehet még vele csinálni.
(#9739) bugizozi: Persze, azt a portot adtam meg, amit a torrentben és azt az ip-t, amit az ipconfig parancsra kiírt. a linken a "your ip" az nem ismerős(gondolom a modemhez tartozik), de a portot beírtam, ami a torrentben meg van adva és "Error: I could not see your service on 87.242.22.87 on port (11589)
Reason: Connection timed out" ezt írja.[ Szerkesztve ]
-
xcds
őstag
Frissítettem az utorrentet a legújabb beta-ra és most jó. Érdekes.
-
xcds
őstag
Sziasztok!
Meghalt a régi routerem és vettem egy újat. Tplink 842nd. Nem tudtam netet csinálni, ezért rádugtam a modemet közvetlenül a gépre és úgy sem volt net. Automatikus ip lekérés van a gépen, de vmiért nem kap ip-t. Ideiglenesen használtam egy régi rozoga routert, ha azt visszateszem, akkor van net. Tehát se router nélkül, se az új routerrel nincs net, csak a régivel. De amikor egy hete kipróbáltam ezt a régi routert, dugtam oda-vissza a modemet a routerre és a gépre is, mindig volt net. PR-es kábel modem egyébként. Felhívtam a pr-t, egy csaj azt mondta, hogy várjak kb 5 órát és próbáljam újra.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy hogy tudnám elérni, hogy az új routerrel is menjen a net? -
xcds
őstag
válasz Intruder2k5 #12807 üzenetére
Köszi, megpróbálom így is. Volt már áramtalanítás, de lehet, nem telt el ennyi idő, meg a sorrend sem biztos, hogy ez volt.
-
xcds
őstag
válasz Intruder2k5 #12807 üzenetére
Hát ez nem működik. Csak a régi routerrel hajlandó. Nem hiszem el, hogy ez ilyen..
Akkor ezek szerint a PR-nél egy router csere 5 óráig tart. -
xcds
őstag
válasz Intruder2k5 #12811 üzenetére
Azt se tudom, mi az. De ezek szerint a csaj se, vagy nem tudom, miért nem mondott ilyesmit. De azért nem értem, mert 1 hete ez a router csere nem okozott semmi gondot. Amivel most működik, azt is hazahoztam, rádugtam, ment.
A régi routerből nem lehetne átírni a szükséges beállításokat? Csak nem tudom, mit keressek.
[ Szerkesztve ]
-
xcds
őstag
válasz Intruder2k5 #12815 üzenetére
Valamit muszáj volt beírnom, mert csupa 0 volt mindenhol a tplinkben. Pont az a gond, hogy nem kap semmilyen ip-t. Ez csak egy próbálkozás volt. Reset után mi legyen?
-
xcds
őstag
válasz Intruder2k5 #12819 üzenetére
Ok, kösz, ezt még megpróbálom.
-
xcds
őstag
válasz Intruder2k5 #12821 üzenetére
Megcsináltam, amit írtál, és lett internet. Utána lejelszavaztam a wifit, akkor megint elment. Azóta újraindítottam vagy egy tucatszor a modemet, egyszer-kétszer a routert is és most egyszer csak jó. Szóval még mindig nem tiszta ez nekem. A beállítás viszont jó, mert most működik, de az egész olyan bizonytalan.
Kösz a segítséget! -
xcds
őstag
válasz Intruder2k5 #12823 üzenetére
Áh, azt meg állandóan újra kellett indítani. Még a régi d-link volt a legjobb, amíg ki nem múlt persze.
-
xcds
őstag
válasz Intruder2k5 #12827 üzenetére
Ezer éves. Csak b szabványt tud. Tartaléknak jó már csak.
-
xcds
őstag
Sziasztok!
Tplink 842ND-vel olyan problémám van pár napja, hogy egyes oldalakat nem tölt be vagy szétesnek az oldalak. Fb-on sokszor nem töltődnek be a képek. Ha a közvetlenül a modemre dugom a gépet, nincs gond, tehát tuti a rooter a ludas. Mi lehet a gondja?
-
xcds
őstag
válasz Intruder2k5 #19158 üzenetére
Na várjunk, én ehhez satu vagyok. Hol kell ezt beállítani a rooter menüjében? Gyári firm van rajta.
-
xcds
őstag
válasz Intruder2k5 #19160 üzenetére
Úgy néz ki, ez megoldotta a problémát. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LEGO klub
- Hálózati / IP kamera
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Bundle topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- További aktív témák...
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Eladó egy Abit BH7-E alaplap (s478), proci, proci hűtővel, 3db 512mb ram, és 9600SE agp vga-val.
- Canon EF-S 10-18 f/4.5-5.6 IS STM objektív
- Eladó egy GIGABYTE GA-K8NE s754 alaplap + hátlap
- Eladó egy White shark shinobi model name gk-2022 billentyűzet
- Eladó 2db SAS HDD - Mindegyik beépítő kerettel - Lásd a képen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest