Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tomacko

    senior tag

    válasz cappa72 #8999 üzenetére

    A jelen kábelekkel teljesen rendbe van a metal zenékkel is. Meg aztán a bikábelezés is jót tett nekik :) Szegény csóka akitől vettem majdnem sírt mikor meg tudta milyen zenék fognak rajtuk szólni többségében :) Ő nála a legkeményebb zene az Mike Oldfield volt :)

    (#9000) TeeBee73 Hát bizony ez a banda az úgy mond favoritom ha van ilyen nálam, hogy kedvenc zenekar. Az Overkill asz kb. minden :) Cappa asszem az LP verziók meghallgatása miatt egyszer meg kell majd látogassalak mikor fateréknál járok a családdal Gárdonyba majd. Onnan nem vagy messze úgy sem :)

    (#9001) Golota Ebe érzek nem kevés gonoszságot, méghogy paródia az Annihilator :) Tény, hogy akkoriban ők kicsit be előztek evvel az egy témára felépített lemez dologgal, meg az effektekkel. De hát nem csak mi, a szakértők is meg sokan mások is thrash zenének tartják... nem véletlen, ennyi légy nem tévedhet :) A nagy, közismert, ne adj ég híressé lett thrash csapatok meg egészen más kategória. A techno thrash nem a kommersz zene kedvelőknek készült az biztos :)

    [ Szerkesztve ]

    Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite

Új hozzászólás Aktív témák