Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • freeknight

    őstag

    válasz Major Lion #4754 üzenetére

    Gondoltam, hogy ez lesz belőle.

    A gta online is ugyanez, ott is farmolsz agyatlanul, szóval azért lehetett gondolni, hogy a rockstar nem találja fel a spanyolviaszt. Főleg, ha a gta online modellje ilyen sikeres lett pénzügyileg.
    Csak éppen ott van miért farmolni, kismilliónyi vagány harci gépezet, egzotikus sportkocsik, repülők, helikopterek, hajók, yachtok, amiket lehet venni. Itt meg farmolhatsz 60 órát egy... más színű lóért. Vagy egy gagyi revolverért. Már megjelenés előtt sem értettem, hogy ezzel mit fog kezdeni a rockstar, tehát én azért reménykedtem benne, hogy valami újítás csak lesz a játékmenetben - pl hangsúlyosabb heist rendszer lesz, több nagyívű, sokféleképpen kivitelezhető rablással.
    Nem, maradtak annál a modellnél, hogy farmolj és vásárolj. Ez viszont egy vadnyugati környezetben elég kevés dolgot jelent.

    Számomra az online annyi volt, hogy felmentem, játszottam 1 órát, megnéztem milyen árak vannak és mennyit fizetnek a küldik. Az mindenesetre örömteli, hogy dobták a p2p lobbykat, nem kell már legalább 15-20 percekig bámulni a betöltő képernyőt.

    Na majd talán a gta 6 online.

Új hozzászólás Aktív témák