Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • carl18

    addikt

    Üdvözlet! :)
    Na gondolom megosztom a tapasztalataim, nekem is MI A2 Lite van, egész pattent telefont elégedett vagyok vele. De Sajnos az új frissitések elég szépen tönkre vágták a felhaszálói élményt.
    Egy pár hónapja irtam ide felraktam a Android 10 (Dragon Heart) Kernel volt emlékeim szerint. Stabil volt, remekül müködött nem voltak lagok se. Erre fel magától talált frissitést, azt letöltötte magától is felrakta azóta laggol mint a insten nyila. A wifit is igen sürün dobálja el, vagy meg se találja ha igen az 2 percbe telik.

    Még mikor felraktam az Dragon Kerrnel valami tyúkeszü válaszolt itt nekem akkor hogy lesz frissités? Komolyan ezeket a rendszereket a legrosszabb ismerösömnek se kivánom.
    A másik hatalmas gond, semmit se tart meg a memóirába.
    Futott a Dragon Ball Legends a háttérban, rámegyek erre fel újból inditja az egész játékot.

    Hát mit mondjak több opció van miért kurták el ennyire az új rendszert. Talán a Tervezett elavulás az oka, és igy akarják rávenni a régi készülék túlajokat váltsanak újabb készülékre.
    Amúgy ahogy elnézzem valóban az lesz a megoldás ha vissza váltok Android 9-re. Tény is való az a rendszer volt a legjobb, sose fagyott elég gyors is volt és a Wifit is megtalálta elsőre.
    :R

    Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

Új hozzászólás Aktív témák