Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tom81042

    tag

    válasz Barthezz2 #6005 üzenetére

    A sima windows pl tudja, de ha teloknal maradunk akkor regen a nokiaim is tudtak mindent amit kellett, atomstabilan, alapbol, szopas nelkul.

    A ZTE Blade tudta Cyanogen moddal (kis szivas utan), ill a jiayu G3-S-em is a vege fele mar jol be volt allitva mikor kijott ra romfrissites, es a gravitybox is frissult. Pont mikor eladtam mert nagy volt nekem a merete akkor mar minden tokeletesen mukodott. (nagy szivas utan)

    Jelenleg az apro dolgok mellett, amik igazabol csak az elozo telo utan hianyoznak, jelenleg inkabb az zavar az MI2S-en, hogy halkan hallani amit mondok. Egyik haverommal pl k.ra nem tudtam beszelni mert nem ertett semmit abbol amit mondok, pedig normal hangeron beszelek. Olyan volt mintha vodorbol beszelnek, de amugy masok is mondtak hogy az elejen halk, es utana valamennyire megjavul.

    Lehet a mikrofon zajszuressel van valami, nem tudom miert nem lehet kikapcsolni a p.csaba az egeszet. Nekem ne szurogessen hanem menjen at normalisan, normalis hangerovel az amit mondok, hatterzajjal egyutt is akar, leszarom, de ne kelljen mar ordibalni a k.va telefonba!

Új hozzászólás Aktív témák