Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DrKapocs

    őstag

    válasz Williamgrant #13346 üzenetére

    Kínkeserves dolog volt feltenni. Bosszantott, zavart és tegnap addig kínlódtam vele, amíg sikerült.

    A fő gond az volt, hogy a win xp nem ismerte fel a telefont, konkrétan nem volt hozzá semmi driver sem. Addig pedig nem mertem nekiindulni a flashelésnek, mert féltem, hogy ez később gond lesz.
    Nem tudom, hogy hányféle driver csomagot néztem meg, hány verziót próbáltam felnyomni, egyik sem volt jó.
    A megoldást végül az jelentette, hogy leszedtem a MiPhone Exporer-t, ami xp kompatibilis és a segítségével sikerült feltenni a drivereket. Most nem arról a gépről írok (ez a win7-es, amin viszont nem vagyok admin), amivel tegnap csináltam; de valóban valami MTP és ADB dolgokról volt, van szó. Valami egyébként még mindig hiányzik, de nem tudom, hogy mi (nem írja ki, hogy mi kellene, csak adjam meg a driver elérési útját; megadnám én, ha kiírná és nem egy tök üres mező lenne...) kellene. Ettől függetlenül minden jól működik, felismeri, másol, minden megy látszólag. Egy a gond, hogy a MiPhone Explorer kínai nyelvű, szóval vannak nyelvi hiányosságaim. :) De a drivereit köszöntem szépen. :)

    Mivel életemben nem flasheltem még MiFlash-el, így új dolog volt számomra. Viszont szerettem volna kicsit kihasználni, ha már mi2s-em van. Maga a V6 felrakása gyerekjáték volt a driverhez képest. Én legyalultam mindent és szépen megy is a 4.12.12-es ROM.
    Beállítottam mindent, feltettem mindent. A Google Play felrakása játékos, de azt is sikerült megoldani. Illetve szintén tréfás a Google Naptár szinkronizálása is, de az is megoldható.

    Magáról a V6-ról:
    - nekem ez a túl letisztult felület nem annyira jön be, de ez alapjában véve tetszik
    - összességében mindent megkaptam, amit a V5-ben használok. nem érzek semmi kompromisszumot sem; viszont úgy gondolom, hogy nagyon többet sem kaptam, mint a V5 alatt. viszont tuti lesznek újítások, ami a V5-ben már nem lesz.
    - szerintem a rendszer sokkal gyorsabb, mint a V5-ös JLB39 alatt
    - fogyasztásról korán lenne nyilatkozni, de jónak tűnik
    - nem éreztem akadásokat, mint a JLB39 alatt; feltűnően több a szabad ram
    - pár dolog szokatlan, nem megfelelő helyen kerestem, de ez szokás kérdése
    - kicsit zavar ez az erős rezgés a gombok lenyomásakor
    - nem sikerült feltenni a multilang verziót, de nem is zavar, úgyis az angolt használom.
    - nálam a wifi okés, nincs gond

    Szkeptikus voltam, de szerintem ez a V6 annyira nem rossz, sőt... szokatlan... viszont jelenleg nem több, mint a V5 volt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák