- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch Series 7 - új idők széle
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
Szia
Gratulálok a füleshez.
Az általad említett hibát én nem tapasztaltam, nem lehet hogy a telefon csatlakozója van egy kicsit kinyúlva? Csak mert nekem pont az ellentéte van, nálam annyira szorosan ül hogy néha félek hogy benne maradA fülhallgató bejáratásról itt olvashatsz [link] ajánlom mindenkinek az elolvasását, mert én ez alapján járattam be és észrevehető lett a különbség hangzásban.
A tokról nem tudok érdemben nyilatkozni, mert én a Denon tokját használom az nagyon minőségi, a csipeszt én is hiányoltam, mert én sem szeretem ha a kábel leng össze vissza, de az orvosolható szerintem.[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
Ezt egy kicsit kifejtenéd, mert nekem egy igen hosszú linket ad a QR code ami nekem sem nyillik meg 506-os hibakóddal, ezzel a linkkel mit is kell csinálni pontosan?
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
< CyberBob >
őstag
Szia!
Megnéztem qr olvasóval a címkét, de 502 bad gateway proxy hibát írt. Viszont kimásoltam a ? utáni részt és a linked után másoltam. A fordító "vásárol egy igazi!" -it kaptam. Gondolom ez eredetit jelent.Más: a legnagyobb gumiharang is épp elég nagy. Lehet hozzá venni valahol nagyobbat?
[ Szerkesztve ]
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- Logitech Z906
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hálózati / IP kamera
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Lexus, Toyota topik
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max, Uniq Fekte Bőr tok, Magsafe, bontatlan, új!
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight, Umber
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest