- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
panaro
csendes tag
Ha lenne egy olyan hardver minimum mint a win phone telóknál akkor azzal se lenne gond.
Én nem ezt tapasztaltam. Ahogyan én látom a környezetmben, a hasonló, olcsóbb, gyengébb hardverű telefonok közül (pl. 512MB RAM) a WP jobb élményt nyújt. Ahol ez a különbség eltűnik (90-100 e.), annyit én nem adok egy telefonért. Ezért én inkább más kárán tanulok.
Az eladók egy része pedig... Hagyjuk.
-
macskea
őstag
Részben jogos amit írsz, kivéve, hogy aki nem jár utána, az meg is érdemli. Amikor elmész a fogorvoshoz előtte utánajársz, hogy az a tömés vagy fogfehérítő amit használ, jó-e? Hát bizony sokaknak annyi köze van a mobilokhoz, mint a legtöbb embernek a fogtöméshez, és ha csak alap szinten meg szeretné érteni, hogy mitől is lesz egy készülék jó, heteket tölthetne tanulással, ami nem elvárható. Egyszerűen az emberek többségétől baromi távol állnak ezek a dolgok.
Addig meg amíg nem lesz ez olyan mint a foci meg a politika, hogy "mindenki ért hozzá", addig marad a számháború a gyártók között, minél több mag, minél több pixel, minél nagyobb kijelző, satöbbi... a valós használhatóság, pláne hosszú távon és a támogatás meg le van szarva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest