- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsi1911
aktív tag
Ezzel nem vagy egyedul, en iPhone userkent SEM hasznalom a notifi centert, nem csodalom h mas sem....Erre az androidosoknak van nagy szukeg (noha nemtudom miert), mert nekik olyan fontos kikapcsolni a Wi-Fi-t ha elmennek otthonrol
Nem celozgatok embereket, de ez egy nagyon jó pelda, "Mobilnetet,Auto Syncet,Bluetooth,Wifi-t,Wifi-Megosztást,Hangprofilt,Gps-t"
En peldaul, eletembe nem kapcsolom ki a mobilnetet, syncet(minek is tennem, nem ez a lenyege?), BT-t nem fogyaszt semmit ha megy is, wifit sem, Wi-Fi megosztas viszont IGEN IS HIANYZIK nekem is. Hangprofil szinten, GPS-t sosem, mivel be lehet allitani eleve,melyik app hasznalhatja.
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
válasz mazsi1911 #54 üzenetére
A notification center elsődleges feladata mindig az volt, hogy az értesítéseket egy helyen megjelenítse. Ez nagyon hasznos sztem. Az, hogy gombok is vannak ott, plusz, ami hasznos lehet.
Amúgy lassan, de biztosan fejlődik a dolog.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Воланд
titán
válasz aprokaroka87 #48 üzenetére
benne van a fejlesztoi dokumentacioban, hogy az osszes wp8-as model frissitheto wp8.1-re.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
alcsa
senior tag
Kar hogy fentrol lefele kell majd elohuzni, szerintem jobb lett volna ha balrol jobbra swipeolassal jonne elo. Habar akkor nem tudom a notificationoket hogy irna ki. Mindegy, jo lesz is igy is, varom mar.
-
Kasya
nagyúr
Jajj mi ez a redonyos effektus... bar az X-elgetes utan mar ezen se kellene meglepodnom.
#65: A baj, hogy az nem csak egy-ketto.
[ Szerkesztve ]
-
razzorr
őstag
Nekem valahogy nem hiányzik ez az eksön center, ott van a csempén és kész. Mi vagyok én? Analfabéta űrmajom, hogy két helyen is az arcomba nyomja, hogy helló, jött egy sms-ed, jött egy sms-ed?! Nekem mondjuk mindegy, csak ne legyen ronda kinézete, mert szétbarmolja a minimal dizájnt.
[ Szerkesztve ]
-
WinPho
senior tag
Na megkapták.. Az egész rendszer elveszti azt, amitől az volt, ami.
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
razzorr
őstag
válasz Integrale #70 üzenetére
Használtam droidot elég sokáig, de mióta csempézek, azóta sem maradtam le semmi fontosról a telefon miatt és legalább a reklámok sem szemetelik tele a noti bart, mert nincs. De most már lesz, hála a károgóknak.
WinPho: bizony, bizony. Remélem sikerül azért megoldani, hogy ne legyen az egész egy nagy katyvasz. És valahogy megtartsák az egyediségét. Mi jön még majd? Ikonok?😞
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
Az új animációkat nem is figyeli senki? Szerintem marha jók. Iszonyatosan várom. A hubok miatt meg nem aggódok, nem tudjuk meg Milyenek lesznek egy belakott telefonon.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Glenda
addikt
-
WinPho
senior tag
Sosem lehet megfelelni mindenkinek, de legalább annak ne mutasson be nemzetközi közepujjas jelzéssel, akik eddig imádták ezt. Most a user errorokat és hisztilet tényleg azzal akarják megszüntetni, hogy egy zárt droidot csinálnak a rendszerből?
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
chipesz
őstag
válasz kecskebégető #8 üzenetére
Erre csak ennyit tudok mondani. Úgy néz ki, hogy más is másol...
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
-
elmepocok
tag
Én kifejezetten szeretem, hogy nem lehet "lehúzni" semmit föntről... Egyszerűség, egyszerűség, sallangmentesség. Ez a lényege számomra ennek a rendszernek, nem szeretném, ha ezeket beáldoznák a hűde gesztusok meg ilyen fantáziátlan koppintások oltárán...
-
kpal
nagyúr
wp mostanra nagyon sokat fejlődött , nagyon jó .
-
batai15
félisten
válasz Oppenheimer #75 üzenetére
Dede ,szerintem is baba!
-
Vassili_Zait
senior tag
Jajj már, ne mondja senki, hogy a beépített FB-app jó volt... aki azt állítja megjött mindig mindene időben az hazudik...meg ha valaki sms-t küldött jól visszaírtam neki 12 sorban... aztán szidtam a telefont is meg magamat is... amúgy egyedül a HUB-ért kár, mert az jól nézett ki... de a notifcenteres sírásrívást nem értem... miért baj ha tudja? Max nem használod... én is a csempéket nézem végig, és szerintem jobb mint ez az action center... a gyors kapcsolók meg nagyon hiányoztak már... Nem értem azokat akik hőbörögnek? Marad azért még egyediség bőven, vagy mi az amiért akkora nagy kár?
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz Vassili_Zait #94 üzenetére
Pedig jó volt. 1-2 alkalom volt hogy nem ment, de ezt leszámitva jó volt.
-
wmerlin
csendes tag
most is van lehuzhato resz fentrol, csak sokmindent nem lehet vele csinálni
egyebkent meg mit fikazik mindenki. Lesz valami uj. Ha nem teszik, tessék használtan 3310-et keresni.. Az se lesz jó valamiért úgyse...
Én nem azért veszek telefont hogy fikázzam. Ha nem jó, csere másra (ilyen egyszer volt). A lumia már 1 éve bevált nekem (iphone-om is volt, azt se fikáztam)
-
razzorr
őstag
válasz dilajoska1 #87 üzenetére
Persze, tiszta sor. De itt a kérdés az volt, hogy egyesek még soha nem láttak reklámot a status baron.
Az állandó noti bar egy dolog miatt tetszik, látom mindig az órát a sarokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest